Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok a férjetekbe? Vagy tényleg elmúlik egy idő után? Előfordult hogy házasság alatt máshoz vonzódtatok?
8 éve vagyunk együtt, egy gyerekünk van egyelőre. Lángoltam már fel más iránt, de nálam ez érdekes jelenség. Gyakran megtörténik és nagyon hamar elmúlik. Én nem érzem, hogy ezzel gond lenne, amíg az ember kordában tudja tartani a dolgait, eszébe sem jut félrelépni, vagy válni miatta.
A férjemet szeretem. Néha fellobban még, de már egyre nehezebb előidézni. Pl. a gyerekünk születésével történt meg, aztán pedig az első közös randinkkal szülés után, amikor segítség híján már majd 1,5 éves volt a kislányunk. Szerelemmel szeretem, de nyilván ez már sosem lesz az az erős hormongőz, mint egy kapcsolat elején.
Köszi a privát üzenetet, ide is leírhattad volna.
Azok alapján, amiket ott leírtál, en már rég lapátra tettem volna, nem hogy még én küzdjek miatta.
Ne haragudj. Gondoltam ott jobban kifejtem :s
Meglátjuk... :/
Igen. Mi Szerelemből házasodtunk, és egyáltalán nem érezzük úgy, hogy elmúlt volna, inkább erősödött a szerelmünk. Egyébként 13 éve vagyunk együtt.
Én sose hittem el az ilyen elterjedt divatszövegeket hogy a szerelem pár év után elmúlik, ami igen , az soha nem is volt igazi szerelem, max fellángolás, szexuális vonzalom stb. Nekem ez a tapasztalatom.
Szerintem ha elkezd az ember máshoz vonzódni a párja mellett, ott annak a házasságnak már vége. Csak idő kérdése, hogy ezt belássátok.
Ha szerelmes vagy valakibe, akkor ilyen nem fordul elő, mert meg sem látsz egy másik embert úgy. A legtöbb amit érez az ember mások iránt ha szerelmi kapcsolatban/ házasságban él, az a barátság. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!