Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintene ha azt mondaná a párod hogy ő nem szeretne feleségül venni ?
Megoldás: megbeszelitek hogy semmi extra csak elmentek az anyakönyvvezetőhoz es osszeadnak 4tanuval.
Ennyi. A pénz is megmarad
Akkor biztosan nem lenne a párom. Nekem egy ilyen kapcsolat, hogy szimplán a pasimmal éljek, egy idő után kevés.
De nekem speciel nem 5 meg 10 év és 2 gyerek után jutna ez eszembe. Most már késő. Akkor kellett volna elővenni a házasság témát, amíg még legalább nincs gyerek. Most már ők a fontosak, nem a te házassági igényeid, amikkel elkéstél.
Mi bőven fél éves kapcsolaton belül beszélgettünk ezekről, hogy ki mit szeretne, kb mikor, ebből kiderült hogy mindketten szeretnénk házasságban élni, amint lesz munkánk és össze tudunk költözni. ( Akkor még mindketten tanultunk utolsó évesekként). Pont 6 hónapja voltunk együtt amikor megkért, fél évre rá költöztünk össze, és újabb 6 hónap múlva házasodtunk össze. Gyereket egyikünk sem akar. Egyáltalán nem tervezzük. 37/N
Sogorom 7 ev es harom gyerek utan vette el a parjat. Szepek voltak, jol ereztuk magunkat, de szamomra nem volt meg a varazsa.
Nem ertem, miert nem a kapcsolat legelejen beszeltetek ilyenekrol. En ossze sem jonnek olyannal akinek nem fontos a hazassag. Mas meg olyannal nem, akinek fontos. De ebben nincs kompromisszum, felig nem lehet hazassagot kotni. Most vagy raerolteted, amiben nem lesz koszonet, vagy megprobalod elfogadni es egyutt elni azzal, hogy nem lesztek hazasok, vagy szakitotok es kerestek olyat akivel egyezik a nezetetek. Ez a harom opcio van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!