Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy érintene ha azt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintene ha azt mondaná a párod hogy ő nem szeretne feleségül venni ?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. 2 gyermekünk van. Én az elején nem erőltettem hogy feleségül vegyen aztán 5 év után megkérdeztem hogy nem e szeretné hogy a felesége legyek , azt mondta hogy hülyeségnek tartja.Nekem ez nagyon rosszul eset mert azt érzem hogy nem szeretné hogy igazán az élet része legyek. Az kapcsolatunk elején beszéltünk róla azt mondta hogy szeretne majd egyszer esküvőt.De nem lett belőle semmi. Nekem ez nagyon rosszul esik és mondtam is neki de nem igazán érti vagy inkább nem érdekli hogy nekem ez fáj. Mit gondoltok én drámázom túl ?

2023. aug. 7. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is rosszul esne. Az a férfi, aki nem veszi el a párját, az abban bízik, hogy majd jön az igazi. Vagyis nem te vagy neki az. Én ezt tapasztalom. Nem is kell ezt erőltetni. Ha a férfi igazán szeret, akkor ő maga vágyik arra, hogy elvegyen. Mikor teherbe estél, akkor kifejezhette volna úgy a tiszteletét, hogy megkéri a kezed.

A 8-asaal egyet értek.

2023. aug. 8. 00:17
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

"ott, ahol amúgy nincs."

De van probléma. Nem tartottam be az ígéretét, és a kérdező sem érzi jól magát. Ha annyira nem számít, akkor miért is nem mindegy neki, hogy van egy papír?

2023. aug. 8. 00:54
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Orulnek neki.

Franc se akarna kidobni egy csomo penzt egy eskuvore.

Nem tartom fontosnak.

Nalunk volt egy eljegyzes, megbeszelve h ennyi (ez is inkabb a csaladja miatt). Legyen egy gyuru csere es kesz. Lenyugodtak a kedelyek is. Abba maradt a nyaggatas h mikor hazasodtok. Most meg a gyerek utan plane felesleges.

2023. aug. 8. 00:59
 14/26 anonim ***** válasza:
57%

"De van probléma. Nem tartottam be az ígéretét"

Nem a dedóban vagyunk, hogy "de márpedig megígérted". Az embernek jogában áll változni! Nem kérheted számon rajta, hogy miért merészel másképp érezni a témát illetően. Olyan is van, mikor pl a kapcsolat elején a felek megbeszélik, hogy nem lesz gyerek, aztán a nő/férfi x idő elteltével kitalálja, hogy neki mégis kell. Na ott is az szokott a sláger lenni, hogy "mindenki változik", nos itt is ez a helyzet. Az emberek változnak, ha a kérdezőnek annyira fontos az esküvő, a párjának meg nem, akkor a szakításon kívül sok egyebet nem lehet tenni, aztán reménykedhet, hogy majd talál valakit, aki 2 gyerekkel is elveszi. Ha minden más oké, én biztos nem dobnék 10 évet kukába emiatt, de mindenki azt csinál, amit akar.

2023. aug. 8. 01:08
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
Én is inkább elutazom
2023. aug. 8. 02:20
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
Hagyd ott.
2023. aug. 8. 05:24
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Ez kicsit olyan, mint a múltheti húsleves miatt aggódni, hogy el lesz sózva. Ezt valóban nem 10 év és 2 gyerek után kell letisztázni. De igazából 5 éve kellett volna ezt lejátszani, mikor te rákérdeztél ő meg nemet mondott. Te akkor maradtál, hallgatólagosan beleegyeztél.

Mi változott?

Többnyire az szokott lenni a háttérben, hogy inog a kapcsolat. Te megerősítésre vágysz, hogy veled marad, nem hagy faképnél. Ő meg pont azért nem akar elvenni, mert ha szétmentek, fél, hogy a válás alatt kisemmized.

Szerintem ezt engedd el. Ebből már nem lesz esküvő. Ha jó a kapcsolat, akkor úgy is együtt maradtok. Ha állandóan cseszteted vele, a végén ezért fog lelépni.

2023. aug. 8. 06:10
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg fontos lett volna neked, nem szülsz neki házasság nélkül. Elhiszem, hogy rosszul esik, tok érthető, de most már mindegy, törődj bele.
2023. aug. 8. 07:14
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk az ilyen kérdést illik tisztázni lehetőleg összeköltözés előtt, nem két gyerek után :D, szóval nem igazán tudok együttérezni veled.

Amúgy, miért kellene elvennie? Kötelező? Úgyis van már gyereketek és az jó esetben erősebb kapocs, mint egy papír.

Én tudom, hogy nem lesz esküvő, mert a barátom már a legelején megmondta, hogy nem szeretne házasodni. Oké, elfogadtam, ennyi. Nekem sem életem nagy álma az azzal járó fszom stressz.

2023. aug. 8. 07:30
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
10 év és két gyerek? Hát jókor jut eszedbe...
2023. aug. 8. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!