Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a házasságban?
7 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok.
Az elmúlt időben valahogy csak telnek a napok. Néha jókat beszélgetünk, de általánosságban nem csinálunk semmit csak bambulunk valamit (sorozatot, filmet).
Szexuálisan nincsen problémánk.
Nagyon furán kezdem érezni magamat.
Napokban elkezdtem gondolkodni, azon hogy tényleg jó ha mi együtt vagyunk.
Kérdező, nagyon egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy ismét védekezz!
Addig, amíg nem dől el, hogy ebből mi lesz, véletlenül se ess teherbe! És lehet, hogy furcsának tartod, de én azt tanácsolom, neki is mondd el, hogy ismét védekezel. És mondd el, hogy egyelőre te nem látod tisztán, hogy 5 év múlva vajon együtt lesztek-e még, ha ő ilyen életet akar élni. Szóval értse meg: amíg így viselkedik, addig te nem vagy biztos kettőtök közös jövőjében és ilyen bizonytalan kapcsolatba nem mersz gyereket vállalni.
Amit erre reagálni fog, az nagyon sokat fog számítani. Ha nem akar elveszíteni, akkor nyitni fog. Ha gyereket akar tőled, akkor nyitni fog. Ha viszont nem izgatja magát ezen, akkor egyértelmű, hogy nem kellesz neki.
Még két megjegyzés:
1. Valaki írta, hogy talán depressziós. Ez bennem is felmerült, de elvetettem. Ha depressziós lenne, akkor szexuális étvágya sem lenne. Tehát biztosra veheted, hogy nem depressziós.
2. Ha belepofázna abba, melyik nőgyógyászhoz járok, és ő mit ír fel nekem, mit nem, akkor úgy leordítanám a fejét, hogy pislogni sem tudna. De talán még egy tányért is a fejéhez vágnék. Mindenesetre értésére adnám, hogy amíg őneki nincs orvosi diplomája és szülész-nőgyógyász szakvizsgája, addig konkrétan neki KUSS ebben a témában.
8 éve vagyunk együtt, mi sem programozunk állandóan, mert van jobb dolgunk is szabadidőnkben.
Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretjük egymást, csak nem kell 0-24 együtt lenni - a HO miatt ígyis együtt vagyunk ha akarjuk ha nem.
Nyári depresszió?
Csak egy ötlet, nekem is ez van és kb a nyár eleje óta alig van életkedvem, ott punnyadnék a hűvös kanapén naphosszat. Teljesen leesik az energia szintem ilyenkor, nincs túl nagy étvágyam, és ahogy írtad hogy kifogásként a meleget hozza fel ez ugrott be.
Sokáig nem tudatosult bennem sem, mindig azt hittem hogy valami gond van velem, aztán rajöttem. Mire kezdődik az ősz, teljesen helyre jövök és visszajön az “aktív “ énem.
Amúgy ettől még az igényeim megvannak, szexelni ugyanúgy tudok…nem figyeltél meg összefüggést, nem lehet hogy nála is”csak” ez van? Túl kell élni ezt a periódust. Ha amúgy jó a kapcsolatotok ennyi miatt nem dobnám el. Beszélgess vele, hozd fel ezt az eshetőséget, hagyd hogy punnyadjon és közben te attól mèg eljárkálhatsz. Nézd meg lesz e változás ősszel. 27n
Furcsa, hogy akkor kezdődött nála ez a kedvtelenség, érdektelenség a közös programok iránt, amikor elkezdtetek aktívan dolgozni a gyerekprojekten. Mindkettő időpontját kb. fél évre ezelőttre datáltad.
Lehet a vetélést nem tudta feldolgozni megfelelően és most ez blokkolja több fronton is. Lehet, hogy már magával a gyerekvállalással kapcsolatban is volt benne egy kis félsz, és mivel az elsőnek rossz vége lett, mostanra teljesen befelé fordult. Persze ezek csak találgatások, de azt gondolom, hogy egy terapeuta fel tudná tárni, hogy mi zajlik le benne. Lehet még ő maga sem érti a folyamatokat, csak mindketten "élvezitek" a végeredményét.
Szerintem csak lusta es erdektelen. Nem szeret mar idot tolteni veled. Te meg igen. Kettotok kozul o tudna megoldani ezt a konfliktust, de pont o az, aki miatt az egesz letezik. Ha rajtad mulna mar meg lenne oldva. Tehat itt szamodra a kovetkezoket kene figyelembe venned.
1. Nem akar veled programozni.
2. Te ezen nem tudsz valtoztatni.
3. Nem akarsz elvalni.
Nekem ez 22-es csapdaja. Amig mind a 3 pont fix, addig nem lesz jobb a helyzet, be kell erned a mostanival, akar eleted vegeig. Neked itt csak a 3. pontban osztottak lapot. Az elso ketton meg mar tul vagytok, vilagosan latszik, hogy semmire nem hajlando veled, inkabb a nihilizmusban tengodik, mintsem veled legyen. En biztos nem akarnam ilyen ember mellett leelni az eletem, de te donthetsz maskepp. Nekem ennel tobb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!