Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a házasságban?
7 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok.
Az elmúlt időben valahogy csak telnek a napok. Néha jókat beszélgetünk, de általánosságban nem csinálunk semmit csak bambulunk valamit (sorozatot, filmet).
Szexuálisan nincsen problémánk.
Nagyon furán kezdem érezni magamat.
Napokban elkezdtem gondolkodni, azon hogy tényleg jó ha mi együtt vagyunk.
Nem szeretnék azonnal válni, viszont jelenleg ez nem tartható.
Jó köztünk a kémia, ezzel sosem volt gond.
Bármikor megkérdezem, hogy minden rendben van e köztünk. Van e valami amin javítana. Mindig azt mondja hogy neki így jó minden ahogy van. Csináltam a tesómékkal egy tesós délutánt, gondolván legalább én mozduljak ki. Végig irogatott, hogy mikor érek haza és fura hogy nem vagyok itthon stb...
Nincs gyerek.
Fél éve nem védekezünk, jön ha jön de eddig nem érkezett meg.
Ezért én vagyok elviekben a hibás mert szerinte rossz nőgyógyászhoz járok aki első körben nem gyógyszert írt fel, hanem vitaminokat ajánlott nekem.
Szerinte nőgyógyászt kéne váltanom
Gyerek biztos zavarja, volt egy korai vetélésem tavasszal. Szerencsére nem lett nagy gond 5 hetes volt, sajnos elment.
Engem és őt is nagyon meghatotta érzelmileg.
Úgy gondolom, hogy ez nem indok arra, hogy csak itthon üljünk.
De akkor szexuális téren miért van rendben minden? Kezdem nagyon nem érteni ezt a dolgot...
A tudatalatti hím énje, már nem látja benned a nőstény anyaállatot.
Pszichológia.
Azért mert volt egy vetélésem sajnos?
Mire érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!