Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Èrt már tèged közvetetten ilyen lesújtò csalòdás, "meglepetès"?
Ilyenkor már nem a "szívből szeretés" játszik szerepet!
Szívből szereti azokat a dolgokat a feleség amit 25 év alatt felépítettek. A házat, vagyont, megszokott munkáját környezetét, mások elismerését (ebből is látszik hogy a látszat csal), a feleség státuszát stb, stb.
Nem a férjét szereti hanem a megszokott életét.
Nem ő az első és nem is az utolsó aki nem válik el azonnal ilyen helyzetben.
Olyat is ismerek akiknél már akkor kiderültek a megcsalások amikor még kiskamaszok voltak a gyerekek. Mire felnőttek lettek még mindig együtt vergődtek a felek úgy, hogy a férjnek egész idő alatt szeretői voltak. De ugye a pénz az nagy úr. Meg a "kifelé élés", mindenáron fent kell tartani a látszatot a külvilág felé. Belül meg mindenki szenved lelkileg.
Szerintem csak mérlegelte a nő, hogy neki mi a fontosabb.
Az hogy félreb_szik a férje, vagy a megszokott élete. Ő az utóbbit választotta.
Nem vagyunk egyformák. Én nem élném le boldogtalanul a hátralévő életemet, és megbocsátani sem tudnék.
Se minden tiszteletem azé, aki képes erre.
Igen.
.a 2 nehezsorsú egymásra talált egymást segítették, sokat viháncoltak mint vmi tini szerelmesek, mindig csillogott a szemük ha egymásra néztek, na és elmentem velük(meg még sok haverral csapatban velük)bulizni.
A srác a pultoscsajjal kavart(szintén ismerős is, nem csak egy pultos), a csaj meg az egyik haversráccal.
Én meg végigmoziztam az egészet és majdnem elhánytam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!