Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémázik állandóan, ha felmerül közvetetten az ex kérdés?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Szeretek mindent megbeszélni a párommal. Többek közt a szexuális tapasztalataimat is. Szeretem elmondani, mi hogy jó nekem, mit hogyan kéne csinálnia, hogy mindkettőnknek jó legyen. Neki nem volt párkapcsolata, én vagyok neki az 1. Nekem meg ő a 2. Ugyebár tudja, hogy a tapasztalataim az ex mellett szereztem. Amikor szóba kerül, lila ködbe borul és kiakad teljesen. Hiába magyarázom el, ha bármit vele megosztok, az azért van, hogy a kapcsolatunk tovább fejlődhessen, minél jobban megismerjen, mégis mindig kiborul, ha a múlt szóba kerül. Komolyan úgy érzem már, mintha utolsó kurv@ lennék csak azért, mert nekem nem ő volt az 1., hanem "csak" a 2. Azt mondja, azt érzi, hogy le akarja győzni, mindenben túl akarja szárnyalni az exet. Hogyan értessem meg vele, hogy ha ily módon szóba is kerül az ex, akkor nem kell féltékenykednie?2009. aug. 31. 10:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki mindig ha jobb vele mint az exeddel, vagy ha éppen nem, akkor mondd neki, hogy szeretnéd, hogy máshogy csinálja. (ex megemlítése nélkül) Tudod mi férfiak mindig túl akarjuk szárnyalni a másikat, a természetben is az erősebb és a jobb marad fennt.
2/2 anonim válasza:
sztem nemkéne folyton az ex-szel példáznod, és főleg nem a szex terén. én megértem a barátod, pedig lány vagyok. nekem eszembe sem jutna az ex-szel példázni a szex terén.
de amúgy azis lehet, h a barátod maga szeretne felfedezni téged, és nem arra vágyik, h te mindent elmondj neki, h mikor, hova, miért, mennyire nyúljon. és ez idegesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!