Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házastárs felek között,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házastárs felek között, melyik félnek illik a szexet kezdeményezni? Feleségnek? Férjnek? Gondolok itt közép és idős házaspárokra is.

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 10:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mit akarnál kezdeményezni, kinek "kellenél" úgy, hogy nős vagy...????
2023. jún. 30. 11:23
 22/28 anonim ***** válasza:
21. Azt olvastam hogy az emberek egy igen komoly része kapcsolatból, házasságból simán külsőssel oldja meg a szexuális életét. Szerinted a párok mindenben kielégítik egymást? Főleg hosszútávon, amikor már lehullott a lepel? Hova van az írva hogy minden párkapcsolatban fullos a szex? Sőt, hogy egyáltalán kielégítő? Hosszútávon? Ne viccelj már! Sokan már annak is örülnek hogy nem magányosak, nem válogathatnak szempontok szerint. Értelmes, lehet vele kommunikálni. Ennyi már legtöbbször elég is. Hogy nincs szex? Maaaaajd biztos változik... Ó, hát persze. Bizonyára ezért van az, hogy 30-40 felett meg vannak veszve az emberek a (jó) szexért, mert hát otthon annyira mennyiségi és minőségi.
2023. jún. 30. 11:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Otthon nincs szex, de ha felmész társkeresőre, téged fogadjanak el így családostól? Mert amúgy társkereséről volt szó, hogy miért nem vagy alkalmas párt keresni, miért is nem sikerült eddig amikor próbálkoztál... vagy a szexpartner kereséshez is úgy gondolod, az extra külsőn kívül szükséges a diploma / anyagi jólét?

Rá lehet fogni a sikertelenséget sok mindenre.

2023. jún. 30. 13:12
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem, akármilyen kereséshez a profi külső a lényeg. Ezen most felesleges is vitatkozni. Ha egy nőnek szerető kell, akkor nem egy Átlag Bélát keres, az otthon várja, úgy hívják: férj. A szerető a vágyakat, álmokat testesíti meg.

Azon is meglepődnél, ha megtudnád hogy a szimpla társkeresők minimum 40%-a párkapcsolatban van, csak éppenséggel előadja hogy egyedülálló. Miért? Mert a szexet hajtja. Ez nem atomfizika hogy ki miért alkalmas a nőknek. Egy fehérmájú nő naponta 10-20 különböző pasival is együtt tudna lenni. Egy átlag férfi meg csak várhatja hogy egy nő igent mondjon rá. Na ezért húz jobbra mindenkit az átlag férfi, ezért ír rá mindenkire. Hogy háááátha. Szerinted egy átlag külsővel mégis kinek akadna meg a szeme egy férfin? Fölszállsz a villamosra, ilyenek látsz, elmész bevásárolni, ilyeneket látsz. Otthon ilyen vár. Ezen nem kifogáso, ezek tények.

Aztán ha átlagos a külsőd vagy rosszabb, akkor szerinted számít hogy ki is vagy? Magasról lesz*rják. Ahogy mondod, a diploma, az egzisztencia, a humor, a belső értékek k*rvára nem érdekelnek senkit. Egy a lényeg, hogy megakadjon a nők szeme rajtad. Szexualitás, szexuális kisugárzás, maszkulinitás. Erről szól a dolog.

Én pont azt látom, sőt a nőktől hallom, hogy egy férfi 100kg alatt karácsonyfadísz. Én hiába vagyok szálkás, feszes, izmos, kiröhögnek vele. Konkrétan a karácsonyfadíszes példát nekem mondták. Ugyanis csak 85kg vagyok. Ezek megint csak tények. Van pénzem? Kutyát sem érdekli, Több diploma? Senkit nem izgat. Jó kommunikáció? Röhögnek rajta. Figyelmesség? Lejárt lemez. Nézz ki úgy, hogy ha rád néznek elpiruljanak és legyezgessék magukat.

2023. jún. 30. 13:33
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem lepődöm meg, mert rengeteget kerestem társkeresőn, sok hapsival írtam, tudom, hogy nagy részük családos. Csak én nem mentem ezekbe bele, mert nem ezt kerestem.

Hogy az ember szexelni szexuálisan vonzó emberrel szeretne, akár nő, akár férfi az illető, azt azért nem most és nem te találtad ki. Ez így van kitalálva.

Most akkor a szexpartnerkeresés meg azért nem megy, mert karácsonyfadísz vagy, 100 kiló alatt a nő nem fekszik hanyatt. Ok, értem.

Egyéb?

2023. jún. 30. 13:42
 26/28 anonim ***** válasza:

Azért látom kezd már derengeni a valóság! Szimpla párkeresés? Férfi hegyek. Szexpartner keresés? Férfi hegyek X 10. A szexuálisan vonzó az ma már nem az mint volt pl. 20 éve. Ma a szexuálisan vonzó az a nagybetűs kan, de ezt legyen mindenhol az. Mintha a férfiak szt mondanának, hogy a nő legyen törékeny, gyönyörű, természetes kerek mellekkel, feszes fenékkel, baromi jó lábakkal. Csak az ilyen vagy az ezt megközelítő nők jöhetnek szóba, és a férfiakra naponta 40-50 nő írna rá. Hát ebben az esetben nem én panaszkodnék hanem te. Elvállnék, majd választanék az óriási kínálatból egyet, aztán a gyk-n osztanám az észt hogy ugyan már, ne a kifogásokat keresd.

Már ne haragudj meg, de nőként nem nagy teljesítmény kiválasztani egy pasit, majd itt a gyk-n menőzni vele hogy lám neked összejött, és a pasidnak nem kifogásai voltak. Téééényleg? Te választottad őt! Még a mai napig ott kínlódna, ha te nem szeded őt össze! Tényleg hatalmas teljesítmény volt a részedről, innen gratulálok hozzá!

Apropó, miért nem választottál egy sokkal de sokkal menőbb, jóképűbb igazi férfit? Ot van egy csomó! Tudod, problémammentes, minden földi jóval megáldva! Az már neked sem menne, mert azon a szinten a férfi is válogat.

Ezzel szemben az átlag férfi lehetőségei, főleg 40 felett nagyjából nulla.

Max jön egy hozzád hasonló és kiemeli őt a tömegből. Nem is tudom miért lehet Dunát rekeszteni az ilyen férfiakból, biztos mind csak kifogásokat gyárt.

A legnagyobb női szöveg meg az, hogy nincs normális férfi! :D Inkább fogalmazzatok már úgy, hogy nincs olyan félisten, aki brutál jól néz ki, brutál rendben van, és titeket választana. egyébként megnéznélek külsőre téged és a pasid, meg a barátnőid és a pasijaikat. Tehát milyen az a férfi külső, ami a hozzátok hasonló nőknek a top.

2023. jún. 30. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Én pont olyat választottam aki nekem tökéletes

Mindenem megvolt eddig is egy átlag élethez és ez most is így van, hogy férjhez mentem - nem azért nem gazdag palira hajtottam mert hát ez jutott hwnem mert nem ez volt a preferencia hanem a szimpátia

Külsőre is kb egy szinten vagyunk és a közepétől biztosan feljebb

Nem szedtem amúgy össze senkit

Ramirt felhivott randit kért

Ahogy ezt férfiak szokták

2023. jún. 30. 16:06
 28/28 anonim ***** válasza:

A férfiak így szokták, csak 1000-ből 999X kopp. Szerinted én hogy csináltam? Sámán tüzeket gyújtottam és az Isteneket kértem?

Ami végképp kiverte a biztosítékot az az, hogy már olyan nők ek is írtam, akik bőven szint alatt voltak mint külsőre, mint egészében. Nem értem miért kellklasszisokkal jobb férfiakról álmodozni, bár itt a gyk már párszor említették, hogy vagy a csúcs pasi vagy inkább senki.

2023. jún. 30. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!