Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastárs felek között, melyik félnek illik a szexet kezdeményezni? Feleségnek? Férjnek? Gondolok itt közép és idős házaspárokra is.
Ott nemm illendőség kérdése.
Mind két fél kezdeményezhet.
Nálunk így működik, és jól.
5. Ilyennel minek csináltál gyereket? Ordít hogy nem lesz egy boldog kapcsolat. nem akar szexelni. Vagy csak veled nem...
Rég elválhattál volna és kereshetnél normális párt.
sportos vagyok, gyors, fürge, dinamikus. Ilyen nő a 40-es korosztályban szinte nem is létezik
Azért ez erős túlzás. Bár férfiban is kevés ebben a korosztályban a te kategóriádból. Hosszú évekig voltam egyedül 40+-osan, mire megismerkedtem a most már férjemmel. Örülök neki, hogy 13 év után otthagyta a tiédhez hasonlatos exnőjét, így kölcsönösen boldoggá tudjuk tenni egymást az elkövetkezendő néhány évtizedre.
9. Örülök hogy neked összejött, legyetek boldogok sokáig! Viszont azt ne felejtsd hogy te vagy a nő, és ebből a pozícióból sokkal de sokkal könnyebb dolgod van. Mint nő óriási lehetőséged van válogatni, addig nekem mint férfinek egyáltalán nincs. Egy nem is csinos, csak egy picit csinosabb mint az átlag nő, és ha véletlenül még vékony is, az közönséges férfinek már elérhetetlen. Tapasztalatból mondom, van pár nő ismerősöm akik csak szimplán vékonyak, olyan partikat fogtak ki hogy az nem egyszerű. Sorokban álltak előttük a férfiak, tehetősek, gazdagok, simán felajánlották nekik hogy a térképen bökjenek rá egy pontra, oda viszi el nyaralni, autót vesz neki, tejben-vajban füröszti. Aztán fura módon ilyen is lett nekik a következő párjuk. Én sosem fogok egynőnek a pénzemmel kérkedni, sőt sosem fogok ilyen dolgokat felajánlani. Nem fogom évente 5X wellnessre vinni, nem fogom hetente puccos étterembe vinni. Nekem ez nem párkapcsolat hogy a pénzemért dugjon velem egy nő, aztán játsszuk el a nagy párkapcsolatosdit. 40 felett is kő keményen, ha nem jobban mint 40 alatt az egzisztencia dominál a férfiaknál női szemmel. Emellett ugyanúgy van szemük a nőknek, a tagbaszakadt, erős, barna férfi az ideál. Látom. Én mivel nem vagyok 120kg tagbaszakadt emberállat, így máris elvesztettem a nők 80-85%-át. Nem szórom a pénz, így a maradék is kiesett. Hol beszélhetünk ismerkedésről, amikor az online kizárólag a külsőről szól, majd a beszélgetések egyből rátérnek a ki is vagy témára. Ha érted mire gondolok.
Ja, pótapuka sem szeretnék lenni, mármint az igazi balek, aki más gyerekét neveli fel. Tudom, vannak nők szép számmal akik a gazdasági nehézségek elől menekülve próbálnak férfit találni. Ha nincs ló jó a szamár is... na ebbe meg pláne nem mennék bele. Nos, akkor ki maradt?
Ha nő lennék én sem hezitálnék. Emellett komoly munkát végzek, időm sem sok lenne ismerkedni, ráadásul nekem a család sem hobbi, odafigyelek rájuk. A létező legelcseszettebb tulajdonságokból lettem összerakva, ami egyáltalán nem kompatibilis a 21. század szemléletmódjával. Mivel sosem léptem félre, adok a szavamra, kitartó vagyok és céltudatos. Nem cseszem el a pénzt a családtól, nincs káros szenvedélyem, nem járok el inni a haverokkal. Még a hobbim is komoly fejlesztői munka. Ja nem is vagyok unalmas könyvmoly, motorozok, teszek-veszek... ;) Egyébként meg nem találom a helyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!