Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egy kolléganőtök félreértené a „jófejségeteket” és szexuális irányba kezdeményezne? Illik ilyenkor visszautasítani egy hölgyet? Volt valaki így? (többi lent)
Mondjuk a férfi mindenkivel jó kollegiális kapcsolatra törekszik, jó természete van, és ezt értelmezi félre a hölgy. Tovább gondolja a történetet. A férfi viszont nem érez vonzalmat a hölgy iránt.
Nem megalázó, durva sértés egy hölgy számára az ilyen visszautasítás? Nem tartják "férfiatlannak" aki visszautasít egy ilyen nő gesztust?
Mondjuk a férfi nem akar munkahelyen ismerkedni, mert később –akár a szakításnál- kellemetlensége lehet ebből. Mert mondjuk ha egy férfi kezdeményez a nőnél és visszautasítják az elfogadottabb.
Volt valakinek ilyen?
Ezt komolyan kérdezed? Nem kell lefektetni valakit, mert elkezdett kombinálni normális, emberi viselkedés miatt.
Ha meg ennyi elég neki, majd rámászik a következőre, nem fog eret vágni.
Velem volt ilyen, én megmondtam neki, h csak barátként tekintek rá, és ne értse félre a jófejségemet.
Egyetlen kolléganőm van, akivel több is lehetne részemről, vele teljesen más vagyok, mint a többiekkel. Neki bókolok, hogy jól néz ki az arca, jó az alakja, jól áll rajta a ruha, meg ilyesmik. A többiekkel nem csinálok ilyet, max mosolygok rájuk,mégis van aki félreérti.
Hajaj de volt. Általában mindig rosszul jöttem ki belőle, és hatalmas sértődések voltak. Nemhogy sértődések, de olyan szinte próbáltak utána fúrni, ahogy csak lehet. Kb mintha az életükre törtem volna, mindössze annyi volt, hogy próbáltam nem észrevenni a jeleket.
Nőt visszautasítani kb felér egy háborúra való hívással.
"Nőt visszautasítani kb felér egy háborúra való hívással."
Elég szomorú, ha így van.
Nem hallottam ilyesféle illemrōl....
Illembōl megfeltetni valakit, wtf?!
Amúgy kellemetlen helyzet, de túléli a hölgy, talán legközelebb meggondolja, hogy kire nyomuljon szexuálisan..
Ha ezt illedelmesen közlöd, jelzed, hogy sajnálod, ha félreértette a helyzetet, akkor megfelelsz minden illemszabálynak és morális elvárásnak.
Amennyiben ezt az adott személy nem tudja érett módon kezelni, csak ő érezheti magát kellemetlenül, nem te.
Számomra az a viselkedés nem lenne elfogadható, ha megjátszod, hogy kölcsönös az érdeklődés, ezzel gyakorlatilag átverve a kolléganődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!