Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjként, és a gyerek apjaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjként, és a gyerek apjaként, jogom van ennek ellenállni?

Figyelt kérdés
A feleségem a közös ágyunkban szeretné altatni a 3 hónapos gyerekünket. Én viszont semmiképp nem szeretném ezt. Eddig is rendszeresen felkeltem én is, ha felébredt éjszak, és visszaaltattam. Mindent megtettem, hogy neki könnyebb legyen. Erre ezt kapom, hogy berántgatná közénk a gyereket. Miért akkora bűn, hogy kényelmes ágyban akarok aludni?

#alvás #Gyerekkel való alvás #Ágyban altatott gyerek #Feleség a gyerekkel alszik
2023. jún. 24. 07:31
1 2
 11/13 Andi80018 ***** válasza:
53%
Nem, sőt, még van idő teljesen az ágyába szoktatni. Nekem a védőnő 4 hónapot mondott régebben. Ne hagyd. A büdös életbe nem szokik át🤣🤣
2023. jún. 24. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Jogod van, és jogos is, de a feleségeden múlik hogy érdekli e a véleményed vagy sem.

Én Nőként nem engedném soha hogy a gyerek a közös àgyban aludjon. Felelőtlenségnek tartom. Kényelmetlen, és ugyanakkor baromi veszélyes is, ha hulla fáradtan elalszotok aztán valamelyikőtök szèpen kinyírja a gyereket mert ràfekszetek, az meg nem kap levegőt és megfullad. Ez nem csak filmekben/ sorozatokban történik meg.

2023. jún. 24. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

14 hónapos a kislányunk, kétszer "aludt" köztünk fészekben, amikor iszonyatosan hulla voltam már. Aztán beszereztünk egy baba öblöt, mellettem aludt 4 hónapos koráig. A férjem kevesebbszer kelt így, mert már a baba nyöszörgésére ébredtem és tudtam, hogy evés idő lesz, vagy ha kellett felvettem, kimentem vele. Ha a szomszéd szobában aludt, akkor a sírásra keltem és mentem át én is... Ilyenkor ébredt a férjem is mindig. Szóval win win helyzet ilyen szempontból, olyan szempontból nem, hogy sokkal éberebben aludtam, mint amikor nem volt nonstop mellettem.

4 hónapos korában szoktattuk vissza az ágyába. Vannak időszakok, amikor nem marad meg benne. Most pl. 3 hete hajnalban dorbézolunk 2-3 órát, mert nem alszik és legyen mellette valaki. Van nála egy matrac, én azon próbálok alfában túlélni mellette, ha nagyon elgémberedek és nem alszik vissza, akkor beteszem közénk, amíg el nem alszik. Ez a mostani 3 hetes ciklusban egyszer fordult elő. Sajnálom, emberből vagyok, az én határaim is végesek, jól esik nekem is kényelmesen pihenni. Örülök, hogy a férjem emiatt nem jön a jogaival. Vagy hát jöhet, de akkor onnantól kezdve bámulja ő a gyerekkel a plafont a matracról heti 7 nap hajnalban és majd utána beszélgetünk. És nem. Éppen nappali alvás sincs, így én sem tudom mikor kipihenni az éjszakai nem alvást...

Próbáljátok ki az öblöt.

2023. jún. 25. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!