Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm házasodni akar de a nevemet nem akarja felvenni akkor mi legyen?
Szakíts vele, hadd találjon jobbat!
(Bár már ebből az egyetlen kérdésből magabiztosan kikövetkeztetem, hogy nem lesz nehéz dolga.)
Vágnám kifelé az ilyet, mint macskát szarni! Aki ilyen kicsinyes és szánalmas, hogy azon múlik a fene nagy férfiassága, ha a nő felveszi a nevét, azt a lehető legmesszebbre kerülöm. Persze, ha jön az ötlet, hogy akkor vegyük fel egymás nevét kötőjelesen, akkor még ő van felháborodva, szóval még egy szexista pöcs is. Micsoda főnyeremény.. Ja, nem.
Van saját nevem, nem szorulok máséra, bár halistennek én normális férfival házasodtam szerelemből. Egyetlen pillanatig nem volt probléma, hogy nem veszem fel a nevét, sőt!
Igen, ez komoly visszatartó erő lenne.
Nem lennék úgy feleség, ha a férjem vezetékneve Ondó, Szopka, Recska stb lenne és rám kényszerítené a nevét (ezek létező nevek, meg lehet nézni facebookon). Vagy nem lenne esküvő, vagy maradnék a saját nevemen.
Persze gondolom azért is van ez megadva feltételként, mert te nem akarsz házasodni, és tudod hogy így nem kell.
"Ő erőlteti a házasságot..."
Amúgy ez jogos! Ki is akkor az elnyomó zsarnok itt? Persze, a férfi...
Mindjárt gondoltam.
Kérdező, te is csak kifogást keresel, megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!