Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a házasság? Mi az, amiért nem akar senki házasodni?
Hát ez az?
Ha fontos miért az és ha nem akk miért nem?
😂 Hűha
Nekem egyáltalán nem fontos. Sosem tartoztam azok táborába, akik egész életükben hatalmas esküvőről álmodoznak és egyetlen céljuk, hogy valaki feleségül vegye őket. Sokkal fontosabbnak tartottam, hogy olyan társat találjak, akivel valóban boldog vagyok és nem csak odabökünk pár közös fotót a facebookra, mint sokan, aztán a négy fal között meg megy köztük a harc.
Valami értékkel kell, hogy bírjon. A szüleink okkal házasodtak. Vagy csak az volt a szokás...
Vagy én nem is tudom, lehet a függetlenség eszméje többet ér már nem?
"Lehet elavult, de talán jobban ösztönözte a párokat az összhang megtartására."
Én inkább úgy látom, hogy mivel régen szégyen volt válni, sokan inkább benne maradtak a rossz házasságban, fenntartva a látszatot.
Vagy csak tiszteletből maradtak együtt és boldog házasság nem létezett.
Nem hinném. Viszont mos sokan azt várják, hogy nagyok legyenek a gyerekek, mert miattuk nem válnak, aztán utána... Ennek sok sincs értelme
Valami nem stimmel ezzel a dologgal. Kívülről pedig szépnek tűnik néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!