Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül vennéd?
Jó tulajdonságok:
-kedves
-vicces
-jól el lehet vele beszélgetni, jók az ötletei, meglátásai
-imádja a gyerekeket
-szép, csinos de nem kiemelkedően
-okos
-megértő
-szórakoztató/partiarc
-kreatív
Rossz tulajdonságok:
-elherdálja a pénzt
-nem vezeti szépen a háztartást
-átlagosan főz, de nem szereti csinálni
-nem karrierista, pedig jó végzettsége van
"-nem vezeti szépen a háztartást"
Ha ő is dolgozik, akkor közösen kell "vezetni". Ugyanez vonatkozik a főzésre.
Nem, nem,soha.
A mindennapi motiváció hiánya és a pénzköltés problémái mögötti jellembajok nekem kizárnák egy ilyen partnerrel való kapcsolatot.
Valójában én vagyok a nő, szándékosan így tettem fel a kérdést. A férjem a pozitív dolgok miatt vett el, de a negatívak miatt volt már pár konfliktus, főleg mióta gyerekkel vagyok itthon.
Ami a pénzt illeti: 6 évig együtt éltünk külön kasszán a lakásában. Ő azt mondta egy nővel sem venne közösen házat/autót. Volt egy fix összeg amit mind a ketten ugyanúgy betettünk a közösbe, ebből mentek a mozik, étteremben étkezések. Emellett mind a ketten spóroltunk külön-külön pénzt (ő neki jobban ment, de dupla annyit is keresett) . A nyaralásokat is félben fizettük. Egy időben amikor táblázatban vezettem a költéseimet egész jól ment a spórolás nekem, előtte nem igazán. Ezek után született egy gyermekünk, itt sajnos elkezdtem rá + étel rendelésekre indokolatlanul sokat költeni. Kislányunk lett és belebolondultam a gyerekruhákba. A pénzünk összefolyt a családalapítás után, majd végül GYES-en maradtam, most pedig ő tart el (utálom, de ki akartam használni a lányunkkal az időt, a férjem mivel a normális bérem több, mint dupláját kapja nem ellenezte ezt). Igyekszem sokkal kevesebbet költeni a pénzéből, mint anno a CSED-ből, de a vita tárgya az, hogy a CSED/GYED-ből nem takarékoskodtam, abszolút nem követtem a költéseim + egy többemberes gyerekünk van, akivel születéséről brutálisan nehéz és mai napig összeteszem a két kezem, ha a kaja időben készen van és a nagyon alap takarítás végéig több nap alatt eljutok. Szerintem lelkileg nálam valami elmaradt énidős pótcselekedet volt a sok kényszer gyerekruha vásárlás. (GYES alatt már sokkal jobban visszafogom magam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!