Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül vennéd?
Figyelt kérdés
Jó tulajdonságok:
-kedves
-vicces
-jól el lehet vele beszélgetni, jók az ötletei, meglátásai
-imádja a gyerekeket
-szép, csinos de nem kiemelkedően
-okos
-megértő
-szórakoztató/partiarc
-kreatív
Rossz tulajdonságok:
-elherdálja a pénzt
-nem vezeti szépen a háztartást
-átlagosan főz, de nem szereti csinálni
-nem karrierista, pedig jó végzettsége van
2023. jún. 12. 00:19
11/28 anonim válasza:
Nem lehet valakivel családot alapítani, ha elherdálja a pénzt és sokat bulizik.
12/28 anonim válasza:
Nem. Ma már épeszű férfi nem házasodik.
13/28 anonim válasza:
Mintha csak engem írtál volna le. Engem a férjem feleségül vett, és boldogan élünk évek óta. Neki is vannak hibái, nekem is. Mondjuk én tudom magamról, hogy átlagosan csinos vagyok, de mivel a férjem szerelmes belém, ezért ő a világ legszebb nőjének lát. Szeritnem jelen esetben itt az érzelmek hiányoznak, ha ennyire tárgyilagosan tudod nézni a dolgot. 31/N
14/28 NTBS válasza:
Igen.
Pedig egyszer már csalódtam.
15/28 anonim válasza:
Te ne. Hátha elveszi olyan, aki szereti.
16/28 anonim válasza:
Attól szép/csinos, ha költi a pénzt. A mutatós nő nincs ingyen.
És a kígyó beleharapott a saját farkába.
17/28 anonim válasza:
A "nem karrierista" nálam semleges jelző. De amúgy azt nem értem, hogy ha annyira okos, jó ötletei vannak, miért nem alkalmazza ezt a tulajsonságát anyagiak terén? Nem, aki elherdálja a pénzt, azzal nem lennénk egy hullámhosszon. Ez sajnos a kapcsolatok egy sarkalatos pontja.
18/28 anonim válasza:
16. elHERDÁLJA, nem költi. A kettő nem ugyanaz. A pénzügyileg nem tudatos emberektől kiver a víz, sok problémát tud okozni, ha valakivel eltérően érzékeljük a pénz értékét. De hajrá!
19/28 anonim válasza:
Nálam alap volt hogy egy nőnek fejlett legyen a pénzügyi intelligenciája(is). Szóval így nem, nem venném feleségül. Egyébként meg házas vagyok, így a válaszom csak elméleti.
20/28 anonim válasza:
Ha már felteszed a kérdést, h elvegyem vagy ne akkor inkább ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!