Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságot követően a férfiak többsége meghízik?
Figyelt kérdés
Én a barátaimon látom, hogy a legtöbben meghíztak miután megházasodtak. Abbahagyták a sportot, otthon nagyokat kajálnak és pocakot eresztettek. A nőkön inkább szülés után maradt pluszsúly, de az érthető. Én csodálkozom, hogy a nők is miért nem motiválják arra a férjüket, hogy mozogjanak és arra büszkék, hogy ez annak a bizonyítéka, hogy ők otthon jól főznek.2023. máj. 13. 20:49
12/13 anonim válasza:
Imàdom a cuki pocakos macikat szòval én örülnék is neki ha meghízna a pasim....bàr jelenleg pasim sincs xd
13/13 anonim válasza:
Igen, mert sokan elkényelmesednek. Azt gondolják, hogy megvan a kiszemelt, imádott aranyos kis nő, aztán most már minden mindegy.
Sokan akkor lepődnek meg, amikor a nők beadják a válópert.
Vagy a nő minden nap túlórázik. 😄😁😆
12.
Kár, hogy nagyon kevés van belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!