Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kaptam rgy házassági ajánlatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam rgy házassági ajánlatot légyszi adjatok tippet, döntenem kéne. Belemenjek vagy ne?

Figyelt kérdés

A magánéletet illetően elég átlagos elgondolású nő vagyok, úgy gondoltam, majd szerelemből házasodok, aztán jöhet a családalapítás. Szingli vagyok, egy 6 éves kapcsolat után fél évvel, rég kihevertem az exem, én szakítottam. 28 vagyok.

De most kaptam házassagi ajánlatot egy férfitől, akivel csak 1× találkoztam, de levelezek vele hetek óta. Ő nem Magyarországon él, és nagyon gazdag, egy teches cég CEO-ja. Ja, és ő is magyar, de már régen vándorolt ki. 36 éves.

Azt mondta, ő már nagyon szeretne feleséget és gyereket, nem akar várni, azért is tett házassági ajánlatot egyből. Azt mondja ő nem hisz a randizgatásban, hanem abban, hogy a jó házasság döntés, hűség, és csapatmunka kérdése.

Azt mondja ha most igent mondok, akkor eljegyez rendesen, kiköltözök hozzá, és el is kezdhetjük szervezni az esküvőt. Mielőtt sor kerül rá, kiderül milyen együtt lakni. És után jöhet a gyerek, lehetőleg 2 éven belül már apa akar lenni. Azt mondja nem kell dolgoznom, eltart, majd ha később akarok dolgozni mikor nagyobbak a gyerekek, nem tiltja meg, de nem lesz szükséges, keres több mint eleget.

Hát nem tudom emberek ez nagyon csábító ajánlat, végre én is megházasodnék, már minden ismerősöm aki korombeli nő, házas. Készen állok a gyerekvállalásra is, anyagilag biztosítva élhetnék egy gyönyörű házban, a gyerekeimnek mindene meglenne. Azt is mondta, ha válásra kerül a sor is gobdoskodni fog róla hogy kényelmesen élhessek, főleg ha már lesznek közös gyerekeink.

Szerintetek??? Vagy megbánnám??? Nem vagyok belé szerelmes, de kialakulhat simán idővel.

2023. máj. 6. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Egyszeri találkozás után? Még ha minden fullos/beteg vágyamat is teljesítenéd az első randin, akkor sem akarnálak elvenni baszod!😂😂😂😂😂😂
2023. máj. 6. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Micsoda ostoba,naiv nők vannak,édes istenem...
2023. máj. 6. 22:17
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Tuti troll kérdés. A klasszikus átverős eset. Ennyire senki nem lehet valaki ostoba, hogy ezt elhiggye. Max gyerekotthonból kikötő fiatal lányok kerülnek így ezzel a dumával a külföldi stricikhez. Szegények ők tényleg elhiszik az ilyen mesét, mert annyira nincs perspektíva előttük.
2023. máj. 6. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem baj... Reggel bilibe lóg a kezed és felébredsz. :)

El kell, hogy keserítselek. Elhiszem, hogy hinni szeretnél a tündérmesékben, de ennél még azokban is kacifántosabb volt a "boldogságig vezető út". Ez neked nem jelent semmit? :D

2023. máj. 6. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég rossz kezdés. De sose lehet tudni. Valszeg nem egy vadbarom, bár a teches ceo funkció simán takarhat ilyet. Ha randizni nem akar, akkor nem szeretném. Ezt még a középkorban is megejtették.
2023. máj. 14. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ebben amúgy mi az átlagos elgondolás? Hosszas együttélés után is gallyra megy a házasságok fele. Mit vársz?
2023. máj. 14. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!