Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a feleséged bulizni akarna menni?
Majdnem 3 éve itthon vagyok gyerekkel. Mielőtt a férjemmel összejöttem nagyon fiatalon buliztam. Aztán vele csak ritkán, együtt inkább kajáltunk, sorozatoztunk, utaztunk. Nem is hiányzott a buli.
Most kertvárosi anyuka lettem és rájöttem, hogy még 30 sem vagyunk, dübörög az élet bennem, de elfolytom. Egész nap küzdök a dackorszakos gyerekkel, takarítok, főzök, melegítőben hallgatom a gyerekzenéket, de belül tombolok. Jól esne felvenni egy csinos ruhát, kiszépíteni magam és bemenni a belvárosi éjszakába. A férjem hallani sem akar róla (hívtam magammal, de csak a kifogásokat mondta). Mondtam neki, akkor megyek mással, erre megsértődik... Ő persze ritkán, kb évi 1x megy, de velem nem akar...
Ő otthonülő, nyugodt, gondoskodó feleséget akar, aki nem vágyik az éjszakai pezsgésre, csak arra, hogy főzzőn és kiszolgálja urát, parancsolóját, kb még a gyereket is háttérbe szorítva.
Téged zavarna, ha olyan lenne a feleséged, mint én?
És mi lesz, ha elmész a barátnőiddel egy péntek este? Nem kell diszkóban full részegen s.gget rázni, lehet kulturáltan is jólérezni magad, a lényeg, hogy kikapcsolj. És gondolom, nem heti szinten mennél.
"A férjem hallani sem akar róla (hívtam magammal, de csak a kifogásokat mondta). Mondtam neki, akkor megyek mással, erre megsértődik..." Hallani sem akar róla, ki ő, a gazdád? Normális kapcsolatban a felek megbeszélik az ilyen vágyaikat, nem pedig "engedélyt kérnek". Megsértődik? Akkor neked hány gyereked van tulajdonképpen? Menjél el, a gyereket bízd a nagyira, vagy a nagyokos férjre, és kész. Egy évben egyszer te is elmehetsz szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!