Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a feleséged bulizni akarna menni?
Majdnem 3 éve itthon vagyok gyerekkel. Mielőtt a férjemmel összejöttem nagyon fiatalon buliztam. Aztán vele csak ritkán, együtt inkább kajáltunk, sorozatoztunk, utaztunk. Nem is hiányzott a buli.
Most kertvárosi anyuka lettem és rájöttem, hogy még 30 sem vagyunk, dübörög az élet bennem, de elfolytom. Egész nap küzdök a dackorszakos gyerekkel, takarítok, főzök, melegítőben hallgatom a gyerekzenéket, de belül tombolok. Jól esne felvenni egy csinos ruhát, kiszépíteni magam és bemenni a belvárosi éjszakába. A férjem hallani sem akar róla (hívtam magammal, de csak a kifogásokat mondta). Mondtam neki, akkor megyek mással, erre megsértődik... Ő persze ritkán, kb évi 1x megy, de velem nem akar...
Ő otthonülő, nyugodt, gondoskodó feleséget akar, aki nem vágyik az éjszakai pezsgésre, csak arra, hogy főzzőn és kiszolgálja urát, parancsolóját, kb még a gyereket is háttérbe szorítva.
Téged zavarna, ha olyan lenne a feleséged, mint én?
Engem nem, sőt, én annak vagyok híve, hogy a közös programokon kívül mindkét fél tartsa meg saját baráti körét/hobbiját/elfoglaltságát, és legyen rendszeresen külön-külön programjuk. De sajnos semmit nem számít, hogy én vagy 20 másik idegen mit gondol ebben a témában, ezt neked kell a férjeddel megbeszélned és valamiféle kompromisszumra jutni. Felnőtt embertől a "megsértődés" mint taktika pedig elég szánalmas. :-(
Én ez esetben azt mondanám, hogy felnőtt ember vagy, nyilván nem fogsz minden hétvégén bulizni, úgy mint 20 évesen, de menj el néhány havonta ha ez örömöt okoz neked. Ne vedd fel a kesztyűt a férjeddel szemben, ne válaszolj te is sértődéssel, kedvesen, de határozottan mondd meg neki, hogy kikapcsolódásra vágysz, ez esetben néha egy áttáncolt éjszakára egy barátnővel, ő pedig erősítheti az apa-gyerek kapcsolatot ezeken a napokon.
Mondjuk ezt a kérdéskört, hogy kinek milyen szerepe lesz a gyerek születése után nem ártott volna tisztázni mielőtt gyereket vállaltok, mert ez egy elég sarkalatos kérdés egy család életében. A gyerek születése előtt is "kiszolgáltad" őt? Házimunkát mennyire osztottátok meg (gondolom te is dolgoztál a gyerekszülés előtt)? Dolgozni vissza fogsz menni?
Mi most keresünk a feleségemnek pasit, akivel...
Szal remélem kitalálod, hogy..
Nem kérek a lúzerektől privit
Párkapcsolat nem azt jelenti, hogy mindig otthon kell ülni, az is ijesztő, hogy a férjed egyáltalán nem veszi figyelembe a boldogságod, teljesen elzárkózik tőle.
"Ő persze ritkán, kb évi 1x megy, de velem nem akar..."
Ez egy halott kapcsolat.
Nagyon benezted ezt ! Van ilyen nem változik meg. Az lenne a legjobb ha amit ide írtál így elmodanad neki.
Ez nemcsak a bulizasrol szól hanem h pezsegni akarsz ha nélküle járkálni el és tőle nem kapod meg azt a rajongás akkor majd elkezded megcsalnk és borítékolható a valas pofaraeses sérelmek negatív kép a helyzetről világról kapcsolatokról pasikrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!