Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magadra veszed ha az elvált párod nem akar veled házasodni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 19:56
11/19 anonim válasza:
Akkor nem friss a dolog. Mióta vagytok együtt? Attól őszintén lehet boldog lenni ha nem lesztek papíron is hozzátartozók.. Milyen a kapcsolata az exxel? Ha nagyon megjarta akkor ne lepődj meg.
12/19 A kérdező kommentje:
Normális a nő egy rossz szavunk nem lehet, szépen csendben váltak, engem zavar hogy az ex kellett feleségnek én meg nem
2023. máj. 2. 16:09
13/19 anonim válasza:
Ez árnyalta a képet azért. Ti mióta vagytok együtt? Ez nem mindegy. Lehet, hogy majd egyszer házasodna, csak még korainak érzi. Mostanában divat lett 1-2 év után oltárhoz rohanni. Vagy kimondta konkrétan, hogy nem akar többet házasodni?
14/19 anonim válasza:
Igen számít az is. A másik kit érdekel az ex? Csak azért ne akarj feleség lenni mert az ex az volt. A volton van a hangsúly. Látod elvaltak, szóval ilyen ez a házasság intezmenye. Ha nem működik, elvalt leszel.
15/19 anonim válasza:
Igen, magamra venném...pont ezért nem is kellene soha elvált pasi. Sose kezdenék eggyel sem. Nem hiányzik, hogy engem büntessen csak mert elsőre rosszul választott/ nem jött össze a dolog.
16/19 anonim válasza:
Magamra venném... a kabátomat és egy hétig egyirányba futnék.
Nem az a baj, hogy nem akar házasodni, hanem az, hogy egy kalap alá vesz másokkal. Zavarna az is, hogy gyereke van, mert így minden hétvégét a gyerek köré kell tervezni, nekünk sose lenne egy "szabad" hétvégénk (hiába rendes az ex, hiába szeretni való a gyerek)
17/19 Leveltetu válasza:
Ha miattad váltak el akkor biztos, hogy nem fog elvenni...
18/19 A kérdező kommentje:
7 éve elvált a párom, nem miattam vált
2023. máj. 8. 09:36
19/19 anonim válasza:
Simán elveszik a szeretőjét, miről beszélsz 😀Az én exem is elvette, és a barátnőm exferje is elvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!