Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem állandóan hazaparancsol, mit tegyek?
2-es
Mi az, hogy egy ilyen miatt?
Basszus, konkrétan parancsolgat neki es leuvolti a fejet!
Elhiszem, hogy feletek ez normális, de egyébként baromira nem az.
Egyértelműen nem tiszteli öt a pasi, ha pedig tisztelet nincs, akkor szeretet sem.
De végülis maradjon benne egy ilyen szr kapcsolatban!
2023. ápr. 23. 08:29
0%ra lepontozott választ írok, de nagyon nem érdekel.
Kérdező egy dolgot nem értek: miért kellett nektek gyerek, ha esténként szerettek "eljárni"? Egy gyerek az gyerek és nem holmi házikedvenc, akinél beosztjuk ki mikor legyen vele. Nem vele lenni kell, hanem nevelni, hagyni családban felnőni....
2023. ápr. 23. 10:57
Ez max az ő fejében van így rendjén. Viszont ha neked ez nem tetszik,akkor beszélj vele erről. Határozottan mondd neki meg,hogy akkor ő is akkor menjen haza amikor te szeretnéd. Ehhez amúgy az,hogy ki mennyit keres,semmi köze. Egy család vagytok,egyenlő jogokkal.
2023. ápr. 23. 11:08
Ez nem egészséges. Vagy azt csinálod hogy elkezded leépíteni a páratlanságát, és közöld vele hogy NEM mikor ilyeneket csinál. Vagy tényleg válj el.
2023. ápr. 23. 12:58
"Kérdező egy dolgot nem értek: miért kellett nektek gyerek, ha esténként szerettek "eljárni"? Egy gyerek az gyerek és nem holmi házikedvenc, akinél beosztjuk ki mikor legyen vele. Nem vele lenni kell, hanem nevelni, hagyni családban felnőni...."
Te hülye vagy?
Attól nem nő fel családban, mert néha elmennek a szülei barátokkal találkozni, és nem élettelenül csüngnek rajta állandóan?
2023. ápr. 23. 13:18
Az volt a baj, hogy az első ilyet eltűrted.Elég durva ez a helyzet, szerintem több mindenben aláredelődsz.Ráadásul szerinte rendben van ez így, hogy Ő parancsol.Nem csodálom, hogy kiszeretsz.Probáld megbeszélni vele, ha nem megy akkor lépj ki, mert csak rosszabb lesz
2023. ápr. 25. 19:45
Kiröhögném, és maradnék, ameddig ÉN akarok. A gyerek kibírja azt a 3-4 órát nélkülem - ja, apuka nem, be van fsva, amiért egyedül is el kell látnia a saját gyerekét.
Bocs, te is akartad.
2023. ápr. 25. 20:35
Kedves 11-es. Légyszíves ne beszélj így rólam. Nem írta a kérdező, hogy üvöltözik vele a fèrje, azt mondta, hogy szeretné őt korlátozni. (Ez nálam nem az üvöltözést jelenti, feltételezem, normál hangnemben teszi ezt, mert így is lehet) tanácsot adtam,( hisz azt kért a kérdező) hogy meg lehet ezt beszélni, ő másképp is dönthet, hogy mikor megy haza. Szerintem rendbe érdemes hozni először a dolgokat, ami sokáig is eltarthat, mert nem vagyunk sajnos szentek. Értelmetlen részedről a személyeskedés és sértegetés. 2- es voltam.
2023. ápr. 25. 21:35
A szép hangnemben is elég durva, hogy megszabja mikor mehet haza, és hogy ez így van rendjén. Nincs és nem szabhatja meg se kedvesen, se durván. Engedélyt is kérjen, ha találkozni akar valakivel vagy külön programja van? Nyilván meg kell beszélni, főleg ha gyerek van, de nem engedélyt kérni.
2023. ápr. 26. 15:06
2023. ápr. 26. 16:59
Kapcsolódó kérdések: