Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor bármilyen nő szóba kerül általam vagy ugy hogy én is ott vagyok és hozzászólok a témához (bármilyen kontextusban) akkor párom felháborodik és kérdőre von, hogy mit féltékenykedem ÁLLANDÓAN! Szerintetek ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mondok egy példát, hogy érthetőbb legyen. Egyik nap hazajött haverjával, haverja mondta, hogy az egyik üzletben a eladócsaj említette, hogy majd keresni fog engem valamilyen ügyben.Fogalmam sem volt, hogy ki az visszakérdeztem, hogy magas,alacsony, barna, szőke, vékony, duci, hány éves kb.?! A haverja nagyjából leírta, de valamelyik kérdésnél odaszólt páromnak, hogy ugye? Ő meg kiakadt, és megint jött evvel a féltékenykedés témával! Nagyon égőnek érzem ezt a viselkedést, teljesen leéget mindenki előtt, mivel egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, és Ő meg úgy állít be mindenki előtt.Próbáltam vele ezt megbeszélni, de értelmes választ még nem kaptam.Már az is eszembe jutott, hogy a saját érzéseit vetíti ki rám, vagy zavarja, hogy nem vagyok féltékeny! szerintetek? KIVAGYOK! 28/N párom 272020. júl. 3. 16:41
1/4 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem van mit titkolnia, ezért támad akkor is, amikor nem kéne.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez már a kapcsolatunk legeleje óta így van, szóval ezt kizárnám, mármint ha ilyen megcsalásos dolgokra gondolsz.Ha nem erre gondoltál, fejtsd ki kérlek! Koszonom :)
2020. júl. 3. 20:04
3/4 anonim válasza:
Az eleje óta is tarthat több vasat a tűzben.
4/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem erről van szó, de köszi! Nagyon regota vagyunk egyutt, Ő pedig nem annyira okos, hogy ezt tudná titkolni.Ennyi ideig tuti nem.De majd rákérdezek nála! :)
2020. júl. 3. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!