Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, család és gyerek nélkül több pénz marad
nálam?
#6 A kérdező nem lenne adómentes 3 gyerekkel sem, mert keveset keres ahhoz, hogy jogosult legyen rá. Gyedet és gyed extrát nem kaphat egyszerre, mert az ugyanaz, annyi a különbség, hogy az extrát munka mellett is kaphatja, régen nem volt ilyen. 2 éves korig jár, utána gyes jön, ami 24000.ft körül van. Ezeket általában az anya kapja, mert egy fizetés kiesik a családból. A csokkal nem oldódik meg a lakhatása ingyen, mert az a pénz a mai vilàgban lótúró. A babaváró tényleg "ingyen" 10 millió, ha megvan a három gyerek, de a felnevelésük sokkal többe kerül. Tehát igen, aki nem vállal gyereket, az jobban jár anyagilag, ha normálisan neveli őket. Februárban például csak a gyógyszertárban 100.000 ft felett költöttünk 2 gyerekre, pedig semmi komoly betegségük sincs. Ne mondjátok már a gyerekteleneknek ezt a hülyeséget, hogy ha szaporodnak, akkor tele lesznek.
2023. ápr. 12. 13:30
" az emberek szorják a pénzt, azért nem tudják felfogni hogy hogy lehet 200.000 ből megélni de simán meg lehet."
Persze. A legolcsóbb kajákon és otthon ülve vegetálva meg lehet élni.
2023. ápr. 12. 13:34
Hát nem tudom, én 300 000 alatt nem nagyon jövök ki egy hónapban akkor sem, ha nem költök semmi extrára. Mondjuk ebben benne van a nyugdíj előtakarékosság, rezsi, kaja. Én a kaján nem spórolok, nem eszek rossz minőséget. Én 200 000-ből csak akkor tudnék kijönni, ha nagyon a fogamhoz verném a garast.
2023. ápr. 12. 13:50
11, MINDENKI adómentes 3 gyerekkel, a közmunkások is. Bérszámfejtő vagyok egy gyárban, így tudom, hogy egy 8 osztályos operátor adómentesen és GYED exrtával annyit keres mint egy kezdő mérnök. Ébredj fel.
2023. ápr. 12. 13:59
15/22 A kérdező kommentje:
12. Valóban nagyon otthonülő típus vagyok utálok eljárkálni, havi egy két program nekem tökéletesen elég
Mondjuk aki a családot, gyerekvállalást a havi megtakarításoktól teszi függővé, annak inkább ne is legyen.
2023. ápr. 12. 14:05
Eleve, ha együtt jársz egy szerényebb nővel az min. havi 80-100 ezer. Nem azért, mert aranyásó vagy ki akaja veled fizettetni az akármijét, hanem mert tartalmas és változatos programokra, utazásokra kell költened - még, ha pl. a felét ki is fizeti -, plusz vannak még a gavalléros ajándékok, meglepik, stb.
Ha az ilyesmit nem vállalod, unalmas vagy és lekoptat, ezt tudni kell, szóval a házasságig el sem jutsz.
2023. ápr. 12. 14:24
18/22 A kérdező kommentje:
17. Két éve van egy barátnőm, nem olyan csúnya ....Nem tudom miről beszélsz nyilván nem egy közgazdász bankár félmillió nettó fizetésű nőt találtam hanem egy tanítót akinek szintén alacsonyabb a jövedelme
Komolyan ugy nyilatkozol a parodrol, hogy nem olyan csunya?
2023. ápr. 12. 16:49
A házasságnak ehhez semmi köze, egy normális társ mellett. Attól nem lesz kevesebb.
Gyerek nélkül viszont mindenképp több pénzed marad, és a stressz is kevesebb.
Magam is házas vagyok, tudatosan nem akarunk gyereket. 2 itthoni, szeretett munkahely, nem magas a fizetés, de nem is kell megszakadnunk, és nem kell gyerekre se költeni. Így jut hobbikra, szórakozásra, megtakarításra is. Gyerek mellett ezt nem lehetne kivitelezni.
2023. ápr. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések: