Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éves házasság után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves házasság után hogy nem unják meg egymást a felek?

Figyelt kérdés
Pl. már kiismerték egymást, már alig lehet újat mutatni egymásnak. Nem unalmas egy idő után? Olyan 20 év után mondjuk.
2023. ápr. 10. 09:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17 éve vagyunk együtt, nem nem unjuk egymast😀A férjem ma azt mondta, nekem van a legszebb feleségem. Mindennap csók, ölelés, szeretlek szó van.
2023. ápr. 10. 19:00
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
No akkor én elmondom.Nő vagyok 23 éve házas,azt nem mondom,hogy nem voltak hullámvölgyek.Kb. olyanok vagyunk ,mint egy olasz család,legalábbis az én vérmésékletem az egekben,ha látom hülyére vesznek.Nem mondanám megunásnak az életünket,mert sajnos vagy nem sajnos mindig történik valami ami felülír mindent.Akkor újratervezel és kedődik valami új,bármi.Volt olyan,hogy elküldtük egymást a francba,mert megcsapott a hú de jó életem lenne ,ha te ndm lennél című fejezet.De valahogy mégis mindig egymás mellett döntünk,mert egymás mellett nőttünk fel.Van amikor az egyik elhúzz a másik mellett,mert jobb munkája lesz vagy körbezsongják és akkor eljuthatnak a válásig is.Valahogy mi mindig meg akarjuk javítani,lehet öreg motorosok vagyunk,mondjuk most leszek 43 ő meg 45.Kísértés mindig van és lesz,de az érték ,amit eddig elértél mindent fölülbírál.Mondjuk mi szerelemből jöttünk össze,de támogatjuk egymást.Nagyon nehéz,legszívesebben feladná az ember,de valahogy mindig harcolunk,mert tudjuk máshol se lesz jobb.Egy kapcsolatot bármikor lehet kezdeni,megtartani no az már munka.Lehet sztahanovísták vagyunk 😀.Szóval nekem meg neki még 23 év is kevés volt,hogy ki ismerd a másikat.Nem tudom mi a helyes maradni vagy változtatni,de nekünk egymást kell elviseljúk,mert szeretjük azt ami volt,van és talán lesz.Szóval nehéz,de minden lehetséges.
2023. ápr. 10. 19:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért 22 voltam 😀.Még egy gondolat:valaki vagy valami nem oknélkül jön az életedbe.
2023. ápr. 10. 19:08
 24/24 Barnabas333 ***** válasza:
Szerinted miért van ennyi válás, meg titokban szerető tartás?
2023. ápr. 20. 05:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!