Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A jó házasság titka tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó házasság titka tényleg az, hogy mindent együtt építsenek fel?

Figyelt kérdés
Nagymamámnak van egy sajátos elve a házasságról. Szerinte a szülõknek nevelèsi célzattal nem kéne támogatni a fiatalokat az anyagi helyzettõl függetlenül, hanem mindenkinek a szamárlétrát kell végigjárnia: egyetem mellett diákmunka, otthonlakás, szobabérlés, hogy alázatra neveljék. Ha segítenek, csak házasság vagy gyerekvállalás esetén, mert nem alakul ki ez az egoists “nekem lakásom van, neked egy bõröndöd, méltatlan vagy hozzám”, vagy “én orvos vagyok, te kormányablakos ügyintézõ, nem vagyunk egy szinten” vagy “én Franciaországban tanultam, te nem, nálad érdekesebbek is vannak”.
2023. ápr. 8. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
#20 látod és neked már most is az van, pedig nem is vagy még (annyira) öreg. Később mi lesz?
2023. ápr. 8. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég buta dolog lenne. Kidobni a 2 fiatalt 1-1 bőrönddel, 18 évesen, max. Érettségivel a zsebben, ezzel kb bebetonozod őket a szegénységbe. Amelyik szülő megteheti, igenis segítse a gyerekét. Sokkal könnyebb 2 magasabb szintű fizetésből eljuttatni a gyereket egy normális élet felé eljutattni.
2023. ápr. 8. 23:31
 23/26 anonim ***** válasza:
68%

21

Lol, ennyi a riposzt? Ez elég gyengécske volt...

2023. ápr. 9. 07:03
 24/26 anonim ***** válasza:
12%
#23 nem is kell "riposzt" mert ez meg a "lol" mindent elárul
2023. ápr. 9. 11:58
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

24

Ez sem volt valami erős. Látom a lényegre nem tudsz reflektálni. Sebaj.

2023. ápr. 9. 12:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez már ott megbukik, hogy nem abban a világban, abban az évszázadban élünk, mint a nagyi. Teljesen más világ volt. Teljesen. Kár is összehasonlítani, és egy kalap alá venni a kettőt. Manapság irgalmatlan nehéz szülői segítség nélkül saját otthont kialakítani, max. tengődés az albérletben, amire szépen rámegy a kapcsolat. Eszméletlen nagy segítség lehet egy örökölt ház, segítő pénzösszeg, stb.

Plusz valaki nem a húszas éveiben találja meg a párját, mint pl. mi sem a párommal.

Már negyvenesek vagyunk. Elég érdekes lenne, ha mindent elölről kéne kezdeni, csak mert összekerültünk. Mindkettőnknek van már saját vagyona, de így is, ehhez is lehet közösen hozzátenni.

40/N

2023. ápr. 11. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!