Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha már van gyereked szülnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már van gyereked szülnél az új párodnak is hogy legyen közös és neki nincs gyereke?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 10:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem. De ezt az elején mindig közöltem is.

Egyszer maradtam már egyedül, örülök hogy a babakorszakon túl vagyok és egy gyereknek megtudok adni mindent, 2nek nem. A másik hogy türelmem se lenne és lehet önző vagyok de élni is akarok még.

Párom teljesen elfogadta...Ő meghallt. A jelenlegi páromnak meg van egy 18 éves lánya...bőven jó.

N 31

2023. ápr. 3. 17:47
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Mostanában elég sokan ezt csinálják, van akinek 3 gyereke 3 apától van. Tőlem távol áll az ilyesmi, én biztod nem csinálnám ezt.
2023. ápr. 3. 20:57
 23/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem, de ezt az elején közölném is és ha ez nem oké, a pasi saját gyerekre vágyik, akkor nem én vagyok neki a megfelelő, semmi baj. Én két gyereket szerettem volna és annyi is van. Nincs az a szerelem, amiért én a terhességet és az újszülött kort mégegyszer végigcsinálnám. Örülök, hogy már önállóbbak, dolgozhatok, élhetem mellettük az életem.
2023. ápr. 5. 15:23
 24/28 brezko ***** válasza:
92%

Pasi oldalról:

Én szerettem volna csemetét, de ezt nem tettem volna kötelezővé a páromnak.

Most van egy hamarosan 4 éves tündéri hercegnőm :)

Ez nagyon két oldalú dolog

Másrészről, ha te magad nem szeretnél új csemetét, akkor minél előbb beszéljétek meg ezt a pároddal, mert ha ő viszont nagyon szeretne, el kell döntenie neki is, hogy te , vagy egy gyermek a fontosabb számára?

Mert ugye az is normális dolog, ha ő meg nagyon szeretne, s ettől nem lehet megfosztani őt se kötelezően.

Ahogy gondolom: a szabályokat előre kell tisztázni, s nem sok év párkapcsolat után bemondani neki, hogy te semmiképp nem szeretnél másikat.

Érezheti ezt úgyis, hogy Tőle nem akarsz...

Egy kapcsolat könnyen rámehet arra, ha valaki nem kapja meg azt amit szeretne.

Amennyiben neki fontos a gyermek, akkor hagyni kell az útjára menni már a kapcsolat kezdetekor, s akkor nem éveken keresztül böki a tüske, hogy neki sose lesz...

2023. ápr. 10. 07:55
 25/28 anonim ***** válasza:
16%

Mindenképpen szülnék. Nem azért, hogy ezzel betöltsek egy űrt a párom életében, nem azért, hogy legyen az ő életének is folytatása.

Hogy miért?

Csak úgy. Legyen még egy kisbabám.

2023. ápr. 10. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:
24%

Miért kéne ilyen hülyeséget tennem?

Én már egyszer szültem, köszi, elég volt - neki csak egy élvezés, de az én testem megy tönkre a terhesség során, csak ezt mindenki elfelejti.

2023. ápr. 11. 07:02
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26-os!

Sajnállak, hogy nem vagy képes örömöt találni egy kisgyerekben, a saját gyerekedben. Szörnyű sorsa lehet melletted. Folyton csak azt érzi, tönkrementél miatta.

Nem kellett volna egyáltalán szülnöd, sőt jobb lett volna, ha te se születsz meg.

2023. ápr. 11. 10:56
 28/28 anonim válasza:

Férfi vagyok, szülni nem tudok, ezért "félig kibic" a véleményem:

- ha én egy olyan nővel kötném össze az életemet, akinek van már gyereke, de nekem még nincsen, szeretném az övéit is, de biztos vágynék sajátra is. Ezt nyilván tisztázni kell, és ha a másik ettől elzárkózik, eleve össze sem jönnék vele.

Ezt tényleg előre kell tisztázni, és tisztességesnek kell maradnia mindkét félnek.

Amúgy négy gyermekem van, egy feleségtől. És nagyon nagy ajándéknak tartom őket, becsülöm is feleségemet, miattuk is.

És amúgy egy apának is (ha akként viselkedik) komoly feladat a gyermeknevelés, normális esetben nem egyszemélyes anyukai feladat.

2023. ápr. 16. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!