Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha már van gyereked szülnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már van gyereked szülnél az új párodnak is hogy legyen közös és neki nincs gyereke?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 10:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nem egy pulcsiról van szó, egy komplett emberi lényről.
2023. ápr. 3. 10:46
 2/28 A kérdező kommentje:
De ha a párodnak nincs gyereke?
2023. ápr. 3. 10:52
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
Leszarom.
2023. ápr. 3. 10:53
 4/28 anonim válasza:
100%
Az új pároddal beszélj erről,mi nem tudhatjuk ő hogy gondolkodik
2023. ápr. 3. 10:57
 5/28 anonim ***** válasza:
91%

A gyerekvállalást annak kéne motiválnia, hogy én gyereket akarok, nem annak, hogy ennek a faszinak, akivel épp most vagyok, még nincs sajátja.

Nem értem nőként sem az olyan nőket, akik minden kapcsolatba belepottyantanak egy gyereket, mintha kötelező lenne.

2023. ápr. 3. 11:02
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ha én is akarok egyébként is.
2023. ápr. 3. 11:05
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Csak azért nem szülnék , hogy legyen egy közös,meg sajátja.Jesszus. Er normális emberi lény azért vállal még egy gyereket,ha a kapcsolatban mindkét fél úgy érzi, hogy ezt akarják
2023. ápr. 3. 11:30
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mindig úgy kell gyereket vállalni, hogy bele kell kalkulálni, hogy a férfi egy "változó tényező" a történetben.

Tehát már a megfogalmazás is rossz, hogy "szülnél az új párodNAK".

Nem neki szülöd, hanem tőle!

A felelősség meg a tiéd marad, mert ugye a férfi bármikor leléphet egy másik nővel, elválhat, meghalhat stb.

Tehát ha TE akarsz még egy gyereket az új párodTÓL, akkor szülj!

Nem neki kell ajándékként kihordanod egy gyereket. Ez végül is a saját döntésed, hogy akarsz e még egy gyereket, és vállalod e a felelősséget ha esetleg egyedül maradnál később két (vagy több) gyerekkel.

Döntsétek el közösen, hogy mit akartok, de legyen B terved is a jövőre nézve, mert ugye sosem lehet tudni..

2023. ápr. 3. 11:47
 9/28 anonim ***** válasza:
85%
Csak akkor ha egyedul is tudnam nevelni ugy hogy az eletszinvonalamat nem rontja, magyarul gazdag no vagyok.
2023. ápr. 3. 11:54
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Keressen olyan nőt akinek nincs gyereke és szüljön az neki.
2023. ápr. 3. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!