Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazságos (együttélés-pénzügyek)?
Ez a fickó igen szarrágó és undorító. Még hogy a nők mekkora aranyásók.. na persze. Tessék ékes példája ez annak hogy a férfiak is tudnak ilyenek lenni. Főnyeremény pályakezdő csajoknak?
Na persze egy igazi bal....
Keresnék egy ügyvédet mert sajnos rossz pozícióban vagy azért is mert nem vagytok házasok illetve "ő majd mindent lepapiroz" dolog miatt. Nem vagyok egy bosszúálló ember de ő megérdemli ha egy kicsit megszorongatod főleg a gyereked miatt.
Ezek a munkahelyi flörtölések inkább a pozíciónak szólnak, mintsem a személynek. Meg amúgy is, kinek kellene egy kisgyermekes apa?! Szóval ne bízza el nagyon magát. Számold ki neki, hogy mennyi lesz a gyerektartás, aztán mondd neki, hogy kínozzon nyugodtan mást a gyenge szexuális teljesítményével. Ne hagyd magad manipulálni!
Egy érdekességet találtam, érdemes utána járni:
"... megint más a helyzet, ha az élettársi kapcsolatból kiskorú gyermek születik. A bíróság ebben az esetben elrendelheti a lakás osztott használatát még akkor is, ha a lakás kizárólag József tulajdonában van, és ha a lakás erre alkalmas. Sőt, kivételes esetekben még akár úgy is dönthet, hogy Józsefnek kell elköltöznie, és a gyerek felügyeleti jogát gyakorló Sára maradhat a lakásban, amelyben addig együtt éltek."
19
Sajnos nem.fog! Az ilyesmit bizonyitania kell tudni
Az a rossz hírem, amit már előttem is pedzegettek, hogy létezik élettársi vagyonközösség, így hiába akar ő pucér hátsóval elküldeni, te leprelheted róla a gatyáját és akkor emberkedhet a lakásával.
Én alapvetően azt nem értem miért szültél egy egyértelműen szarrágó pasasnak, aki egy lyukas zoknit is sajnál tőled. Ezért mondom én mindig, hogy az ilyen szinten külön kasszázás óriási redflag, ha az ember komolyan tervez. Az meg hogy semmibe néz konkrétan, csak hab a tortán. Naiv voltál, kezdj el azon dolgozni hogy fogsz ebből kimászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!