Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazságos (együttélés-pénzügyek)?
"Szóval rossz hír neki, hogy a lakás fele a tied, ha már egy lakcímen laktatok, mikor szerezte."
Nem. Ez így nagyon nem igaz. Még a szülői segítség nélkül sem, azzal meg aztán végképpen nem, viszont jár belőle a kérdezőnek, ha nem is fele.
"3
Te melyik részénél háborodtál volna már föl annyira, hogy otthagyd?"
Nem én vagyok a 3-as, de egyetértek vele. Eleve nem szültem volna így. "majd ő úgy papíroz mindent, hogy úgy jöjjek ki, mintha házasok lennénk" Na itt már leléptem volna. Mellesleg mit papírozott le bárhogy is? Miért nem akart házasodni? Gondolkodj már! Azért nem akart, hogy csak az övé legyen a ház, ne mint házaspár közösen törlesszétek, de ezt benézte, mert neked is jár belőle valamennyi.
Neked semmid nincs. Tényleg elrontottad! Nincs rá jogod... ő lakása! Teged kihasznalt.
Szerintem normális nő, nem szül ugy, hogy nem.kozos az ingatlan
Szerintem keress egy ügyvédet és tőle kérdezd meg, hogy tudod megakadályozni, hogy kisemmizzen, ha szakítotok. Meg hogy mennyi gyerektartás jár.
Aztán utána eldöntöd, hogy hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!