Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeházasodunk, akkor meg kell változtatni az iratokat.Az igaz hogy csak a személyi igazolványt kell megváltoztatni, mert a többit kipostázza a hivatal? Ezt mondta nekem egy ismerősöm, aki kormányablakba dolgozik, de mindehol mást olvasok
Hu nekem ezzel nemreg volt par korom. Az okmanyirodaba a bizti or csinalja a szamhuzast, elmondtam neki hogy valtozott a nevem hazassag utan, ugyanezt mondta mint amit a te ismerosod, aztan leultem az ugyintozohoz, aki elkuldott hogy ha a fenykep kesz huzzak uj sorszamot a tb kartya miatt, a navnal meg megcsinaltathatom az adokartyat a lakcimkartya miatt meg vissza kell menni hozzajuk ha kesz az uj szemelyim. Nem ertettem miert mond mast de gondoltam o dolgozik ott nem en. A fenykep utan ujra huzattattam sorszamot a tb kartyara, a tbs ugyintezo kozolte feleslegesen alltam sorba (ekkor mar ket oraja ott voltam) mert automatikusan kuldenek mindent.
Hat elegge idegbeteg lettem, hogy minden dolgozo ossze vissza beszel.
Ugy dontottem kivarok, 2 het alatt tenyleg automatik megjott minden iratom.
Szoval csak a szemelyit kellett megcsinaltati.
Uhh szegény!
Az nem lehetett jó.Akkor én is kivárom míg majd küldik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!