Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Állandóan neheztelek a férjemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan neheztelek a férjemre minden különösebb ok nélkül, mi a kiút?

Figyelt kérdés
Főleg a legutóbbi szülés óta, vagyis pár hónapja úgy érzem, mintha át lennék itatva az irányába valamiféle mélyről jövő, megfejthetetlen nehezteléssel. Mintha legbelül folyton haragudnék rá, csak magam sem tudom, miért. Emiatt nagyon könnyen mérgessé válok a hétköznapokban hülyeségek miatt is, olykor veszekszem olyasmikért, amik miatt korábban elképzelhetetlen lett volna. A szexhez sincs akkora kedvem, hetente 1-2 alkalommal szexelünk. Nem vagyok depressziós, nem vagyok magam alatt. Kicsit nehéz az élet, dehát ez van, ezt vállaltuk. Nem akarok haragudni rá, szeretni akarom, és vágyni rá, mint régen, amikor mondjuk csak 2 gyerekünk volt. (Most 4 van.) Mármint szeretem most is, csak ez a fránya neheztelés rátelepszik az érzéseimre. Olykor csalódottnak érzem magam, csak épp nem tudnám megfogalmazni, miért, mert amúgy minden rendben, jó apa, jó férj, jó szerető, jó ember, jó beszélgetőtárs, stb. Mit tegyek, hogy ne nehezteljek rá? Vagy hogy fejtsem meg, hogy egyáltalán miért érzek így? Más is érzett hasonlót? Nem akarom elcseszni a dolgokat! Segítség!
2023. márc. 17. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

"A szexhez sincs akkora kedvem,,hetente 1-2 alkalommal szexelunk." Miért lenne ez baj? Nem mennyiségre, minőségre mérik. :D

Gyűlölök és szeretek, nem tudom miért

De így érzek, és megöl a kin.

Ismered ezt az ókori verset. A válasz mindenképpen a tudatalattidban keresendő. Nem hiszek abban, hogy 3 gyereknél nem nehezteltél rá, mert ugymond mostantól csak a gyerekek, 4 gyermeknél meg igen.

Kellene ismerni a kapcsolatotok dinamikáját. Pl előtte nem volt ilyen, és most ő meg szokott lepődni a kirohanásaidon? Visszavág valamivel, vagy hagyja hogy leszidd? Mi a vége ezeknek a vitáknak, egy kiadós együttlét? Gyerekek mennyit vesznek észre ebből, előttük is ráripakodsz? Utána bocsánatot szoktál kérni?Mennyire érzed amúgy gondtalannak az életedet?

2023. márc. 20. 00:16
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Tök jó, ha legalább heti 1-2 szex van. A négy gyerek biztos sok energia, és a nőkből mindig többet vesz ki, nem lehet, hogy simán kimerült vagy?

Én rengetegszer veszem észre, hogy valójában magammal van bajom, de a feleségemre projektálom, rajta kérem számon. Eléggé elbizonytalanító érzés, de majd a terápia talán...

De azért próbálhatnál rájönni, hogy mi zavar benne? Mikor leszel tőle ideges?

Egyébként általánosságban korunk elég individualista, és a négy gyerek kb. mindent lehetetlenné tesz, tehát, ha pl. egy sikeres HR szakember akartál lenni, és most csak a pelenkák vannak, s közben ő meg azért meg bír inni egy sört a haverokkal, az érthető, hogy zavar. Esetleg legyen úgy, hogy kapsz szabad estéket te is, menj el dumálni barátnékkal, énidő, kortársak, stb. De sztem azért nem olyan rossz a helyzet, kicsit zsörtölődhetsz, esetleg mondd el csak itt nekünk! :-)

50f

2023. márc. 21. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Pedig a leírás alapján valamilyen depresszió szerűnek hangzik. Tegyél meg mindent a férjedért, a családért! Nehogy elriaszd ezzel a viselkedéssel a férjedet.
2023. ápr. 2. 23:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Jelentem, azóta elmúlt, mintha nem is lett volna. Most azt gondolom, 3 összetevős volt ez a neheztelés:

1. Hormonális megborulás.

2. A negatív szülésélmény, amely során voltak tőle független és vele kapcsolatos sérelmeim is. Otthonszülésre készültünk, de kizáródtunk belőle sajnos, a kórházban pedig a férjem tökre pánikolt, emiatt egy ponton becsődített mindenkit a szobába, pedig nekem nyugalomra és békére lett volna szükségem, tudhatta volna, nagyon sokat készültünk a szülésre. Ha nem fontoskodik mindenki körülöttem és nyaggat, hogy így forduljak, úgy feküdjek, amúgy vegyem a levegőt, vagy turkál bennem fájás közben(!), tök szép szülés lehetett volna. Tudom, hogy kell szülni, nem kell levezényelni, elég lett volna csak támogatni, komplikációmentes volt minden, és ez nem az orvoson múlt, aki rámszólt, mint egy rossz kisdiákra, hogy miért az orromon veszem a levegőt, megmondta, hogy nem ott kell... Akart a halál vitatkozni mindenféle tótumfaktumokkal szülés közben, nagyon kellemes transzban voltam, aminek köszönhetően nagyon is jól éreztem, mikor mit kell tennem, szuperül érkezett egyre lejjebb a kisbabánk is. A férjem dolga lett volna, hogy ha már megvédeni nem tud, ne rontson a helyzeten, de úgy szaladt a szülésznőkhöz, hogy jöjjenek gyorsan, mert mindjárt jön a baba, mintha az életünk múlt volna rajta. Ráért volna akkor jelezni nyugodtan, amikor már jól érzem a tolófájásokat. Mindegy, àtbeszéltük, feldolgoztuk.

3. Karrierkilátastalanság, ami azóta kezd jó irányba fordulni. Nagyon nyomasztó volt, hogy az otthonunk falain kívül értéktelennek éreztem magam, miközben ő szárnyalt. Most újra dolgozom félállásban baba mellől, ami szuper érzés, és nagyon támogatónak mutatkozott ebben a férjem, ő is vállal áldozatokat az ügy érdekében, mindkettőnk szerencséjére :)

Szóval helyrezökkent minden, ezt is megéltük, mostmár erről is tudjuk, hogy milyen.

2023. okt. 18. 02:27
 15/15 anonim ***** válasza:
köszi a beszámolót, sok boldogságot!
2023. okt. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!