Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex a házasságban?
9. A fene se akarna szeretőt tartani, a hátam közepére sem kívánom az egész helyzetet. Nekem elég lenne egy alkalom is, a lényeg az, hogy megtudjam működöm-e még rendesen. Gyakorlatilag egy éve nincs orgazmusom. Ha arra célzol hogy félre akarok-e menni, akkor azt mondom hogy nem.
10. Ez így igaz! Nekem vágyam még csak-csak lenne, de estére ez el is múlik, a "szex" meg csak egy gépies, érzéketlen valami. Az érzéketlen értsd úgy hogy semmi fizikális ingert nem érzek, de agyban sem történik semmi. Azzal még el is lennék, de normális az hogy nem érzek semmit? Szóval olyan ez, mintha a csipődet előre-hátra mozgatnád mint egy bemelegítésnél, de az ég világon semmit sem érzel ott lent. Pont ez az a dolog ami aggaszt! Betegség? Vagy mi?
"Nekem elég lenne egy alkalom is, a lényeg az, hogy megtudjam működöm-e még rendesen. Gyakorlatilag egy éve nincs orgazmusom."
Maszturbálással se?
Férfiként hogy lehet nem elmenni?
Akkor legalább atérzed hogy a nőknek milyen mindig orgazmus nélkül szexelni
Kérdés, szextől eltekintve mennyire jó a házasságotok?
Amennyiben ettől eltekintve rendben van, meg kellene ezt beszélni.
Vagy a másik (nekem bevált) alternatíva, hogy tedd féltékennyé, de úgy, hogy ne csald meg. Törekedni fog, hogy legyen olyan, vagy jobb mint az akivel "megcsalnád".
#19 ne haragudj, de ennél rosszabb tanácsot adni...
Az is lehet,hogy ha ezt csinálná a kérdező, a felesége teljesen elzárkózna. Mindenki más, mindenki máshogy reagálna egy ilyen helyzetre.
Kérdésre válasz:
Beszéltetek a feleségeddel a szexről mostanság? Hogy mi lehet a probléma,miért nem kívánja? Biztos nem a hálószobában kell keresni a probléma gyökerét, ez már csak egy tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!