Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex a házasságban?
Az ismerőseid házasságába nem látsz bele!
Az egy dolog hogy mit vetítenek kifelé!
A nagy többség tényleg ritkán szexel, és felülírja a szexet a pénzügyi összefonódás. Sokkal több érdekük fűződik ahhoz, hogy ne dobják szét a vagyont ha nincs (vagy kevés) szex, így inkább szenvednek a kapcsolatban. Legalábbis az a fél akinek igénye lenne a szexre. De kifelé a társadalom felé azt vetítik, hogy jól élnek, befelé sokszor szenvednek. És közben lehet, hogy jó is a házasság ha az együttműködést, közös gyereknevelést nézed.
Ha egyiknek sem olyan fontos a szex, mint a közös vagyon, és az hogy két fizetésből könnyebb megélni, akkor tényleg "jónak" nevezhető a házasság. Közben egyre többen vannak akik szeretőt tartanak, vagy alkalmilag szexelnek másokkal. De ezt senki nem veri nagy dobra, kifelé nem látsz ebből semmit. Akiknek fontos a szex, és nem akarnak szeretőt tartani, azok válnak el (persze válni nem csak a szex hiánya miatt lehet).
Egyre nehezebb lesz egyedül élni pénzügyi, lakhatási értelemben. Így egyre többen maradnak érdekből párkapcsolatban/házasságban, még ha az sz@r is, akkor is. Vannak emberek akik bármit el tudnak viselni, csak ne kelljen kimozdulniuk a megszokott komfortzónájukból....
Ezért nem is érdemes mások házasságához hasonlítani a tiédet. Amúgy is színház az egész világ.
Ez valami önnyugtatás a részedről? :D
Kevésnek találod a szexet, vagy ha az eredeti kérdésedet nézem akkor sz@rnak, de ezzel nyugtatod magad amit leírtál?
Szerintem senki nem mondta, hogy kötelező elválni. Csak van az a pszichés állapot, amikor valaki már annyira mérgezőnek érzi a házasságát, hogy jobban jár mentális értelemben ha elválik.
Azt mindenki saját maga érzi, hogy neki a vagyon összetartása a fontosabb és lemond a szexről (ha amúgy a másik félnek nincs igénye rá), vagy nem bírja szex nélkül és keres más partnert. Azért azt sem lehet egyértelműen kijelenteni hogy rosszabb lesz a válás után. Mert elég sokan vannak akiknek bejött a második házasságuk (vagy élettársi kapcsolatuk).
Nem nyugtatom magam, csak leírtam mit látok, hallok, tapasztalok. Én is voltam olyan szinten hogy szeretőt akartam találni, ismerkedtem is, de sosem jutott el a dolog a tettekig. Mindig arra jöttem rá, hogy a szex nem ér annyit, sőt, igazából semennyit sem. Jó lenne ha lenne, de ilyen áron inkább nem. Mivel nem voltam sosem a nők kedvence, így ez a képlet nekem elég volt ahhoz, hogy elfogadjam a helyzetemet. A házasság nagyon nem garancia semmire, a szexre meg majdhogynem inkább arra garancia hogy alább hagy majd eltűnik. Persze vannak nők is akik arra panaszkodnak hogy nincs otthon meg, de ők is inkább csak beszélnek róla, ők sem lépik meg hogy szeretőt keressenek. Nagyjából a gyk ilyen típusú női felhasználóival teljesen jól el lehet beszélgetni 1-2 hónapig is a témáról, össze lehet velük haverkodni, elmondják az összes szexuális vágyaikat, meg hogy mi a baj otthon, meg a legjobb lelki barátjuknak fogadnak, meg fantáziálgatnak hogy mi lenne ha... de gyakorlatba egy sem meri átültetni. Házas feleségekről beszélek, nem 20 éves kislányokról. Szóval 40 felett már inkább a fantázia világban élik ki a vágyaikat.
Az meg hogy itt a gyk-n minden nő heti 5-10X szexel 40 felett a férjével 20 év házasság után is, az meg gyakorlatilag nevetséges. Én is állíthatnék ilyeneket ismeretlenül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!