Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban szex?
Azt a több napos tortúrát nem értem, nem tudom értelmezni a szexel kapcsolatosan. :)
Körülmények? Változó. Van, hogy spontán, épp ahol vagyunk kezdjük csábítani a másikat. Van, hogy ott helyben zavarunk is le egy gyors menetet, de van, hogy a ráhangolódás után átmegyünk a hálóba átadni magunkat az élvezetnek. Van, hogy megbeszélünk egy randit a hálóba. Sőt, van, hogy előre, fél, vagy előző nap megbeszéljük, hogy egy hosszú délutáni összebújás lesz. Van előjáték, van orál, van csók, és utána is van összebújásos simogatás, puszilgatás.
Ez mennyi idő után? Hány éves házasságban? Mindig is ilyen volt?
Ezért meg sem éri a két hetes önmegtartóztatás minden rossztól :D
Sztm az ilyet ott kell hagyni. Ennyi!
N29
Én is azért kérdeztem, hogy mennyi idős házasságban, meg eleve ilyen volt-e. Mert ha csak ilyenné változott, akkor megérdemelné az elhagyást, vagy esetleg megcsalást.
Ha meg még friss kapcsolat, még lehet szakítani.
De ha eleve ilyen volt, akkor akár azt is lehet mondani kellő rosszindulattal, hogy hát tudtad mire számíthatsz...de ezt nem mondom.
#2 ilyen kijelentés és előre lefektettet szabályok után mit vár a nő??
Megcsalás esetén a nő zuhan meg?sajnálják? Férfi az utolsó szemét? Stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!