Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető hogy mást kíván esetleg szerelmes lesz másba a férj ?
Szerintetek ha egy nő kapcsolat alatt hízik 10kg és terhesség alatt meg plusz 25-30kg és szülés után 2 ével sem fogyott le és nem is add a külsejére Érthető hogy a férje mást kíván ? Ha a nő változtat magán van esély hogy “vissza kapja a férjet” úgy értem szexuálisan .. vissza térjen a tűz a szenvedély ? (Nőnek minden lehetőség megvan hogy adjon magára)
(Család egy barátja vagyok .)
Sajnos ez már nagyon nagy arányú elhízás.
Itt már nem arról van szó, hogy fölszedett egy pár kilót.
Aki a vékony nőket szereti, az bizony igen, bajba kerül.
Nem mindegy, hogy megismerek egy nőt 60 kilósan, pár év múlva meg már 90 kiló.
Nagyon nem mindegy.
Mi lesz az apró picike kis popsijából, a csinos kis lábikóiból, vékony karjaiból, gusztusos kis cicikéiből?????
Na mi lesz???🤫🤭
A választ mindenkinek a fantáziájára bízom.😄😁😆
Nem nem érthető.
Gyerekvállalás előtt ezt tisztázni kellett volna, hogy igenis hízni fog az a nő. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni akkor ne vállaljon gyereket. Itt nem az anya a hibás hogy elhízott. Itt mind a ketten elbaszták, hogy ezt nem tisztázták. Persze normális egy szinten, hogy megkíván mást, emberek vagyunk de vannak határok. Ha már megcsalni akarja akkor szerintem ez gerinctelen és sajnálom a nőt.
Én csak egyet nemtudok megérteni.
Miért van az, hogy bizonyos nők, /műsorvezető, énekes, szinész, stb/ szülés után pár hónappal ugyanúgy néznek ki, mint szülés előtt???
Neveket szándékosan nem írok.
Ők miért tudják ezt megoldani.
Az a baj, hogy sok nőnek törvényszerű, hogy szülés után 20-30 kilóval gömbölyűbb.
Pedig higgyétek el, ez nem törvényszerű.
Ez olyan, mint az, hogy 50 főlött megengedett a férfiaknak a nagy pocak.
Nem. Nem megengedett, és nem törvényszerű.
Estére zöldséget, gyümölcsöt kell vacsorázni, és sör helyett facsart citromos vizet kell inni, és apad a pocak.
Semmi sem törvényszerű, csak tenni kell érte.
Most nem a szélsőségekről beszélünk.
Természetes, hogy akinek valami betegsége van, az egy másik eset.
28.
Ez pontosan így van.
Arról nemis beszélve, hogy elveszítik az állásukat, nem veszik őket vissza.
Hisz hogy nézne ki egy 90 kilós időjárás jelentő, vagy egy ugyanilyen súlyú műsorvezető, stb,stb.
Mert ha nem vagyok kozszereplo akkor nem gond hogy malacka lettem? Nekem az lenne
19 kg-t híztam terhesen Csak 5-tel voltam kevesebb mikor kijottem a kórházból Aztán magától a szoptatastol semmit nem fogytam Neki kellett állnom dietazni
Ez ugyan 14 éve volt, de tartom az 52 kg súlyom, igaz már nem a lanykorit az 49 volt
Szóval ha valakit érdekel, tesz érte
Ha jó leszek XXL otthonkaban is inkább szülők még kettőt, az meg marad 110 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!