Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető hogy mást kíván esetleg szerelmes lesz másba a férj ?
Szerintetek ha egy nő kapcsolat alatt hízik 10kg és terhesség alatt meg plusz 25-30kg és szülés után 2 ével sem fogyott le és nem is add a külsejére Érthető hogy a férje mást kíván ? Ha a nő változtat magán van esély hogy “vissza kapja a férjet” úgy értem szexuálisan .. vissza térjen a tűz a szenvedély ? (Nőnek minden lehetőség megvan hogy adjon magára)
(Család egy barátja vagyok .)
Az, hogy valaki terhesen hízik arról nem feltétlen ő tehet, csak nem várhatja el az ember senkitől, hogy fogyókúrázzon egy babával a pociban. Terhesség után sem mindenkinek megy le az a súly olyan könnyen, nem mindegy az sem, hogy mondjuk szoptatja-e a babát, ugyanis a fogyókúrázástól elmehet a teje... Egy újszülött/baba mellett ha anya itthon van külső szemlélőként nem biztos látod át azt, hogy lenne-e ideje több időt magára fordítani. Azért nem olyan egyszerű egy baba mellett vinni a háztartást, főleg ha apuka nem képes megfogni a fakanalat vagy a gyereket. Na meg hát ha valakinek nagyon anyás a gyereke...
Egy komoly kapcsolatban a nő és a férfi egyaránt elengedni magát, mind a kettő hízik.
Természetesen megkívánhat mást a férj, nekem is van hogy csak egy pillanatra is de megakad a szemem máson, de sosem csalnám meg a párom. Viszont nyílván szerintem parasztság a nő/férfi mellett bámulni a másik embert, szemmel dugni.
Egyébként úgy gondolom, hogy aki ennyi miatt nem bír a feleségéhez érni aki gyereket adott neki ott nem érdemes menteni a kapcsolatot.
Én 25 kgot híztam csak a terhesség alatt, még csak 5 ment le és 152 cm vagyok. Tehát egy dömper állat lettem a férjem mégis minden este ugyanolyan szenvedélyesen és szívesen megy a lábam közé. 🤷♀️ Szerintem ez a normális. Ilyen egy működő házasság.
Ha valaki ennyire felszínes akkor hagyja ott a párját (aki családot adott neki), és keressen egy számára vonzó nőt. Persze előbb utóbb az is így jár...
Ne haragudjatok, de ha az 52 kilomra felkapnék akár csak 30-at,az már 82... ne mondjátok már hogy a férjemnek egy akkora malacot is kéne kívánni, mert fix hogy a háta közepére se
Lehet mondani hogy na de az embert szereted,,,, azt Csak a szexuális vágy nem a jó lelkemtol lesz vagy nem lesz, hanem hogy hozzám fér-e az irdatlan belemtol
Én se szeretném ha ő ennyit híznak, tuti nem jönne be 90 helyett 120-130 kilosan
Szexi XXL fehérneműben
Hasam meg a térdemig lóg az szépen kiemelődne
Kívánatos lennék
Tökéletes nőt is
Hát még aki nem figyel magára és 30-40 kilókat hízik
Fel se áll rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!