Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érthető hogy mást kíván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető hogy mást kíván esetleg szerelmes lesz másba a férj ?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha egy nő kapcsolat alatt hízik 10kg és terhesség alatt meg plusz 25-30kg és szülés után 2 ével sem fogyott le és nem is add a külsejére Érthető hogy a férje mást kíván ? Ha a nő változtat magán van esély hogy “vissza kapja a férjet” úgy értem szexuálisan .. vissza térjen a tűz a szenvedély ? (Nőnek minden lehetőség megvan hogy adjon magára)

(Család egy barátja vagyok .)

2023. febr. 23. 16:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy valaki terhesen hízik arról nem feltétlen ő tehet, csak nem várhatja el az ember senkitől, hogy fogyókúrázzon egy babával a pociban. Terhesség után sem mindenkinek megy le az a súly olyan könnyen, nem mindegy az sem, hogy mondjuk szoptatja-e a babát, ugyanis a fogyókúrázástól elmehet a teje... Egy újszülött/baba mellett ha anya itthon van külső szemlélőként nem biztos látod át azt, hogy lenne-e ideje több időt magára fordítani. Azért nem olyan egyszerű egy baba mellett vinni a háztartást, főleg ha apuka nem képes megfogni a fakanalat vagy a gyereket. Na meg hát ha valakinek nagyon anyás a gyereke...

Egy komoly kapcsolatban a nő és a férfi egyaránt elengedni magát, mind a kettő hízik.

Természetesen megkívánhat mást a férj, nekem is van hogy csak egy pillanatra is de megakad a szemem máson, de sosem csalnám meg a párom. Viszont nyílván szerintem parasztság a nő/férfi mellett bámulni a másik embert, szemmel dugni.

Egyébként úgy gondolom, hogy aki ennyi miatt nem bír a feleségéhez érni aki gyereket adott neki ott nem érdemes menteni a kapcsolatot.

Én 25 kgot híztam csak a terhesség alatt, még csak 5 ment le és 152 cm vagyok. Tehát egy dömper állat lettem a férjem mégis minden este ugyanolyan szenvedélyesen és szívesen megy a lábam közé. 🤷‍♀️ Szerintem ez a normális. Ilyen egy működő házasság.

Ha valaki ennyire felszínes akkor hagyja ott a párját (aki családot adott neki), és keressen egy számára vonzó nőt. Persze előbb utóbb az is így jár...

2023. febr. 23. 17:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az új kiszemelt, és most latolgatod az esélyeket? :D
2023. febr. 23. 17:03
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
#11 Magyarán csak te nem látod magad vonzónak, neki viszont tetszik a megváltozott tested is. Így könnyű. Az az érdekes helyzet, amikor ő is egy dömper állatnak lát.
2023. febr. 23. 17:22
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
Nekem se jön be egy terebélyes asszony 😂🤮
2023. febr. 23. 21:01
 15/32 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudjatok, de ha az 52 kilomra felkapnék akár csak 30-at,az már 82... ne mondjátok már hogy a férjemnek egy akkora malacot is kéne kívánni, mert fix hogy a háta közepére se

Lehet mondani hogy na de az embert szereted,,,, azt Csak a szexuális vágy nem a jó lelkemtol lesz vagy nem lesz, hanem hogy hozzám fér-e az irdatlan belemtol

Én se szeretném ha ő ennyit híznak, tuti nem jönne be 90 helyett 120-130 kilosan

2023. febr. 24. 03:21
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom ha azt a +30 kgot kilót szépen kiemelik igenis van rá esély. Ha este egy szexi fehérneműbe belebújsz nem az fog eszébe jutni hogy jahj ez a malac, nyílván nem fák kell játszani az ágyban és ugyanúgy megtud vadulni a férj.
2023. febr. 24. 10:27
 17/32 anonim ***** válasza:
31%

Szexi XXL fehérneműben

Hasam meg a térdemig lóg az szépen kiemelődne

Kívánatos lennék

2023. febr. 24. 11:18
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
A tökéletes testű nőket, modelleket is megcsalják, mert rájuk unnak idővel. Ha a fejed tetejere is állsz, ha olyan a hapi, akkkor meg fog csalni.
2023. febr. 24. 11:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes nőt is

Hát még aki nem figyel magára és 30-40 kilókat hízik

Fel se áll rá

2023. febr. 24. 12:00
 20/32 anonim ***** válasza:
22%
Mégis honnan veszitek, hogy nem figyel magára? Lehet újat mondok de szülés után nem pár hónap lefogyni, valaki a hormonok miatt ami szoptatás alatt van neki hízik... Nem biztos hogy apuka segít otthon, nem olyan egyszerű az anyának mint itt sokan írogatjátok.
2023. febr. 24. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!