Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy 11 év alatt egyszersem csal meg egy ferfi egy nőt ??
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 14:59
41/45 anonim válasza:
40.
Jó példa arra, hogy mindenki a saját nézőpontjából kiindulva vonja le a következtetéseit. Nekem például többségében inkább jó tapasztalataim vannak az emberekkel, így nem is gondolom, hogy eredendően rossz és bűnös teremtmény az ember. Inkább csak korlátolt, nem mindenki, de a többség talán igen. Bizonyos hajlamok korlátai határozzák meg a viselkedését. Az biztos, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kit enged magához egészen közel az ember. Számomra egy ilyen van, a feleségem. Feltétel nélküli és teljes bizalom van köztünk és eddig még nem kellett csalódnom.
42/45 anonim válasza:
Én sajnos azt tapasztaltam mindenhol, még a családban is, hogy addig van mosoly, még haszna van a másikból. Én tartom mindenkivel az 1 métert, még a feleségemmel is. Nála is kiderült hogy ő csak akkor csinál valamit, ha a kedve vagy az érdeke úgy kívánja. Hogy valami nekem rossz, az őt nem igazán érdekli, ami az övé ahhoz nekem semmi közöm. Én sosem tapasztaltam sehol sem, hogy valaki felebaráti szeretetből akár a kisújját is megmozdítaná a másikért. A munkahelyen is simán elmegy mindenki betegre, magasról leszrják hogy azzal mással csesznek ki. Szóval én jobban érzem magam akkor, amikor egyedül vagyok. Az irigység, a kárörvendés meg genetikailag van kódolva.
43/45 anonim válasza:
42. Tényleg sajnálom, hogy ennyire rosszak a tapasztalataid. "Az irigység, a kárörvendés meg genetikailag van kódolva." Ezek szerint ezt saját magadra is kiterjesztve állítod. Tény, hogy sokakat jellemeznek ezek a rossz tulajdonságok, de hiba lenne azt gondolni, hogy mindenkit. Ezen a ponton vissza is kanyarodhatunk a kiinduló kérdéshez. Egyszerűen el kell fogadni a tényt, hogy vannak emberek, akik megcsalják a párjukat és vannak, akik egy életen át is képesek hűségesek maradni. Azon lehet vitatkozni, hogy melyik oldal van számbeli fölényben,lehet, hogy a hűtlenek, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!