Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban meg tudna erősíteni valaki hogy nem mindenki nézi le a cigányokat ugye? Mert lehet hogy az vagyok de nem úgy viselkedem. Rendes állásom van 21 évesen egyszersem volt még kapcsolatom.Úgyhogy nincs olyan fiú/férfi aki komolyan is venne?20-26kor.
Én úgy látom egyáltalán nem a származásátol függ a dolog,
Inkább jó pont, ha versekbe rakni gondolataid tudod.
Nincsen szexibb és imponálóbb mint a jó rímek,
Erről ismerik például meg az alfa hímet.
Esetedben is javaslom ezt a kifejezési formát,
És a parkeresesnel nem lesz előtted semmi korlát! ;)
Sok rossz tapasztalat után én tartottam a romáktól. Aztán megismertem a páromat egy társkeresőn, később találkoztunk, de egészen addig, amíg be nem mutatott a családjának, fel sem tűnt, hogy roma. Igen, voltak külsőleges vonásai, ami alapján feltételezhettem volna, de még így sem esett le.
Komolyan mondom nála rendesebb, figyelmesebb embert nem igazán ismerek. És a családja is nagyon aranyos, a szülei nagyon jófejek.
nehéz lehet egy olyan helyzetben, ahol az ember népének túlnyomó többsége egy igénytelen, büdös ingyenélő tolvaj"
Már aki a népének tekinti.. az tekintcsen rá a népének aki teljes vérű .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!