Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Létezik olyan hogy 11 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy 11 év alatt egyszersem csal meg egy ferfi egy nőt ??

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 14:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%
Igen létezik. A hűség nem idő és még csak nem is külsőségek függvénye. A kérdés az, hogy van e gerince az illetőnek, vagy nincs.
2023. febr. 9. 21:32
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Simán elképzelhető a dolog.
2023. febr. 9. 22:29
 23/45 anonim ***** válasza:
83%

Két fontos feltétele van a hosszú távú hűségnek (férfi szemszögből) szerintem:

1. Szeretem a feleségemet, jobban, mint bárki mást a világon.

2. Van gerincem és utálom a hazugságot, még lényegtelen dolgokban is. Sosem tudtam és nem is akartam semmit eltitkolni a feleségem elől.

2023. febr. 10. 09:45
 24/45 anonim ***** válasza:
90%

23-as válaszomat még két fontos tényezővel egészíteném ki:

1. A kölcsönös és teljes bizalom, hogy ne legyenek titkok egymás előtt. Sőt, a másik fél erős bizalma erőt is ad, ha esetleg kísértés érné az embert.

2. A szexszuális igények nagyjából legyenek összhangban. Ha ebben nagyon nagy a különbözőség, az próbára tudja tenni a hűséget.

Fontos még a viselkedés. Sosem szoktam flörtölgetni, kétértelmű kijelentéseket tenni. Ezt a nők nagy része tiszteletben tartja, és nem próbál közeledni. Persze kivételek akadnak, számukra egyértelművé kell tenni, hogy nem szabad a pálya.

2023. febr. 10. 13:07
 25/45 anonim válasza:
7%

Engem 16 év alatt sem és sosem fog :)

Ezt add össze! :)

2023. febr. 10. 16:08
 26/45 Paczalos István ***** válasza:
100%
51F természetesen. Miért csalnám meg? ő az életem párja.
2023. febr. 11. 14:34
 27/45 anonim ***** válasza:
67%
Aki a szerencse útján talál egy vele összhangban élő társat, azok nem. Ők képviselik a kisebbséget. Aztán ott vannak azok, akiknek nem jött be a párkapcsolat ezen része, de egyébként jól elvannak. Ők a többség. Én nem ítélek el senkit, majd mindenki dönt ahogy akar. Erkölcsileg sincs jogom pálcát törni, az ítélkezés önmagunkról szól, bármilyen fura is.
2023. febr. 13. 11:50
 28/45 Senior Séf ***** válasza:
78%
Én 23 év alatt egyszer sem csaltam meg a feleségemet, pedig korábbi kapcsolataimban, illetve az első házasságomban ez abszolút nem volt rám jellemző. Azért volt ez így, mert azok felejthető is liezonocskák voltak, és a partnereim sohasem tudták a szerelem olyan fokát kicsiholni belőlem, ami elég lett volna a hűséghez. Jobb, ha tudjátok ugyanis; a hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, melyet én tartok fenn a partneremben, és amit ő tart fenn bennem. Lehet papolni gerincről, meg lehet valaki erkölcsi fárosz, a nincs kellő mélységű szerelem, akkor egyszerűen nincs miért hűségesnek lenni. Legfeljebb akkor, ha nincs ALKALOM, ha nincs csábítás, vagy ha ezt az egy kapcsolatot is csak véres verítékkel kalapáltuk össze.
2023. febr. 13. 17:57
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

25.

Vagy legalábbis nem tudsz róla. Áldott tudatlanság 😏

2023. febr. 13. 17:59
 30/45 anonim ***** válasza:
66%
28-as jól mondja. Az összes megcsalás alapja a nem megfelelő partner. A megfelelő partnerre akadni meg igen csak necces dolog, keveseknek jön össze.
2023. febr. 13. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!