Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjhez mennél (vagy ha már férjnél vagy), hogy használnád/használod a neved?
Figyelt kérdés
A harmadik az, amikor a te saját neved teljesen elhagyod és csak az asszonyneved használod (Nagy Imréné), a másodikba tartozik a legtöbb, csak ezeket itt nem vettem külön, pl. Nagyné Tóth Judit, Nagy Judit, Nagy-Tóth Judit stb.2023. jan. 31. 18:25
12/40 anonim válasza:
Amelyik neked szimpatikus. Vegulis te kell viseld, nekem inkább a kotojeles verzio jön be,meg is marad, de fel is vetted.
13/40 anonim válasza:
Miért van lepontozva aki felveszi? 😀
14/40 anonim válasza:
Tóth Judit.
Okaim:
1. Nagyon tetszik a párom vezetékneve, szebb is, mint az enyém.
2. Az enyém nehéz. Nem értik, le kell betűznöm. Egy évig telefonos ügyintéző voltam és napi 80x kellett kimondanom a teljes nevemet, tiszta nyelvtörő volt.
3. Kötőjelesen hülyén hangzik. És nekem fontos, hogy jól hangozzon.
4. A keresztnevemhez is passzol.
5. Nekem nem fontos, hogy "tovább vigyem" a vezetéknevemet, mert úgyse viszem tovább, hiszen nő vagyok és a párom vezetéknevét kapják majd a gyerekek.
15/40 anonim válasza:
Férj teljes neve+né és utána az én nevem.
16/40 anonim válasza:
Kissné Nagy Anita formában vettem fel
17/40 anonim válasza:
Biztos, hogy nem venném fel senki nevét. Nekem is van nevem. Amúgy akik felveszik a férjük nevét azokat nem zavarja, hogy ez nem kölcsönös? A csicskulás első lépése ez, bárki bármit mond.
18/40 anonim válasza:
17-es, ez a te döntésed. Miért nem fogadod el, hogy valaki másképpen gondolkodik erről?! Ha neked csicskulás akkor ne tedd. Másnak ez az osszetartozas jele. Tartsuk már tiszteletben mások döntését.
19/40 anonim válasza:
16-os vagyok
A házasságunkban nyoma sincs csicskulásnak ez nem erről szól Én szerettem volna viselni a férjem nevét, megtartva a sajátomat is
Nem szerettem volna, hogy a férjem is hordja a nevemet, hacsak nem ragaszkodott volna hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!