Szerintetek megéri megvenni ezt a monitort? Samsung LS27BM500EUXEN? Tudom van jobb olcsobb drágább de ez valamiért megfogott,Némi játék World of tanks netezés youtube amire használnám. Most egy Samsung S24D300H-ast használok. Nem mai darab.
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy kocka hogy 4-8K felbontás kelljen meg ivelt stb2022. nov. 24. 17:44
1/3 anonim válasza:
Lehet IPS-el jobban járnál. Egyébként ennek a monitornak "okosTV" funkciója is van, nem tudom van-e rá szükséged, ha nincs, akkor felesleges ráfizetés.
2/3 A kérdező kommentje:
Okos Tv funkció nem létfontosságú! A Telekom-nál leját a hűségidőm és felmerült ez a lehetőség is amiért ezt válasszam dijcsomagtól függően 22x2088-3993Ft kamatmentes részletre Bolti átlag ár 70-100e Ft ig mozog viszonylag reális amenyiért adják
2022. nov. 24. 18:32
3/3 Revolúcióbiológus válasza:
Ne vegyél koreai monitort - pláne ennyiért ne. Ebben az árkategóriában már simán kapni NEC, Fujitsu, Dell, HP, Philips monitorokat. Manapság már a BenQ, Acer és ASUS is tűrhető, de a Samsung a legalja dömping ócskaság, még a GABA-val is jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!