Melyik tabletet vegyem?
Sziasztok!
Iskolai jegyzetekhez kellene, mert eddig füzetbe jegyzeteltem de azzal az a baj, hogy mindent mindenhova is írok ami még középiskolában el is fért (ott az emlékeimből éltem), de egyetemen kezdek teljesen elveszni. Arra gondoltam, hogy veszek egy tabletet, mert ott könnyeben tudnám rendszerezni a jegyzeteket és nincs az hogy beleírok a másik füzetbe mert ami kellene az pont otthon maradt.
Az lenne a kérdésem, hogy melyiket vegyem.
Azok amiken eddig gondolkozom:
Samsung Galaxy Tab S7 Plus
Az egyetlen kifogásom az hogy már nem a legújabb és nem tudom meddig támogatja még a Samsung. A pozitívum pedig az hogy olcsóbb mint az S8 Plus.
Samsung Galaxy Tab S8
Az hogy újabb és nincs olyan drága mint az S8+ amiatt felé hajlik inkább a voksom de nem tudom hogy a 11inch mekkora nem e kicsi írni.
Samsung Galaxy Tab S8+ vagy S8 ultra
Az S8+ azzal hogy 12.4inch jobbnak tűnik de mint az S8. Az S8 ultra meg hát igen 14.6inch nagy tárhely meg nagyon drága xd.
Az S8 ultra felé csak azért húz a szívem, mert ha hosszú távon gondolkozom akkor szerintem csak az a legkényelmesebb hogy nagy(ha nem így van akkor cáfoljatok meg nyugodtan).
Egyébként ezeken a tableteken kívül ha tudtok még valamit ami hasonló teljesítményűt plusz van hozzá olyan toll mint a Samsungokhoz az S pen és nem iPad (nem akarok iPadet maradni akarok az androidnál) azt ne tartsátok magatokba.
A válaszokat előre is köszönöm!
Előző generáció zászlós hajója a S7+, ami 2020-ban jelent meg és pár évig biztos lesz hozzá támogatás. (S6 is teljesen támogatott még)
Nekem S7+ van, de kipróbáltam az S8U-t, toll válaszidejében alig érzékelhető, hogy gyorsabb. Fizikailag nagyobb valóban, de feltúnően. Meg könnyebb is, de most pár gramtól sem szakadt le a kezem az S7+tól.
Én nem váltottam az újra, mert sokat nem nyertem volna vele.
Ha jegyzetelni akarsz kimondottan, arra a ReMarkable2 tabletet javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!