Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férj miért nem beszél a feleségéről?
Figyelt kérdés
A legegyszerűbb kérdésre sem válaszol,pl:. Szereti e ezt vagy azt az ételt. Most hirtelen ez jutott eszembe🙂.
Semmit,de semmit nem beszél róla,mintha nem is létezne,pedig van és két gyerek is.
Nem kiváncsi vagyok,nyilván nem kihallgatni akarom,de érdekes és furcsa.
Szégyelli? Nem kerek a kapcsolat? Unalmas? Stb.
Valami oka lehet!
Kinek mi a véleménye!?
2023. jan. 29. 18:01
11/13 anonim válasza:
Úgy van vele, hogy semmi közöd hozzá. Ne reménykedj. Nem fogja elhagyni érted.
12/13 anonim válasza:
Öhm, mert semmi közöd hozzá? :D
13/13 anonim válasza:
Én sem beszélek a ferjemrol. Magamról, gyerekeimrol, anyamrol igen. Volt ket eset is amikor kerdeztek róla. Egyszer úgy tettem mintha nem hallanám meg és a gyerekeimrol beszéltem. Máskor meg egy kurta kitérő választ adtam. Hogy miért? Kihult a kapcsolat. Már nem érzem a páromnak. Tudom el kellene valnom.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!