Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autisták tudnak családot alapítani,dolgozni?
En rajta vagyok a spektrumon, a parom pedig 10000% neurotipikus. Nem mondom, hogy mindig pontosan megertjuk egymast, de mukodik hosszu evek ota rendesen. Nem vagyom masra, mert egyebkent meg masokban neha roppantul bosszantanak dolgok, mondjuk altalaban azok, akiknel sulyosabb a helyzet.
Pl Netflixen van fent az Atypical sorozat, maga a sorozat nagyon tetszett, de egy olyan sractol, mint a foszereplo, kiakadnek, nekem is vannak ugyan fix berogzodeseim, amiknek ugy kell lennie ahogy en kitalaltam, kulonben eleg eros diszkomfort erzesem lesz, ilyenkor jol jon, hogy a parom rugalmas, es szarik ra mert neki mindegy. :D
5# Óóóoooohh hány ilyen ember van és nem diagnosztizált. Én az ilyet mint te, nem is tartom autinak.
Akármelyik gyereket, felnőttet elviszel auti tesztre, 90% hogy autival diagnosztizálják. Sajnos tapasztalat.
9 Ezert spektrum, nem pedig egy fix dolog, mint mondjuk a legtobb betegseg sem az. Fizikai betegsegeknel sem ugy mukodik, ha te x beteg vagy, akkor minden egyes tunetet tapasztalsz, ami a konyvben le van irva.
Ha a gyerekedet diagnosztizaltak, nem kene elbagatellizalni, csak mert nem teljesen eletkeptelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!