Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen család az, ahol a nő keres több pénzt?
Figyelt kérdés
Mondjuk mert diplomás, a férje meg nem? Ez okozhat bonyodalmat a kapcsolatukban? Van valaki ilyen helyzetben? Hogyan élik meg?2023. jan. 21. 15:50
11/34 anonim válasza:
Ha eleg intelligens a ferfi es a helyen kezeli a dolgokat, akkor nem. Tobb ilyen csaladot ismerek. Sajnos van, ahol ez sulyos frusztraciohoz, felesleges agressziohoz, csokkeno libidohoz vezetett. Konkretan a doktornenit egy paciense tomkodni, mert a ferjenel allitolag atmeneti impotencia lepett fel, vagy ki tudja a lenyeg, hogy mar evek ota nincs szex otthon.
12/34 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
"Milyen család az, ahol a nő keres több pénzt?"
Kérlek alássan, az egy olyan család, ahol a nő keres jobban!
13/34 anonim válasza:
Lenyegtelen, ki keres tobb penzt. Eleve az lenne az idealis, ha a nok keresnenek altalanossagban jobban, hiszen tobb a a kotelezo kiadasunk.
14/34 Hans Pötterman válasza:
A hetes válaszolóval értek egyet. Ha a férfi is értékelhető összeget keres, akkor nincs ezzel szerintem gond.
16/34 anonim válasza:
Nálunk ez a felállás 480 vs 760 netto. Nincs belőle semmi feszkó.
17/34 anonim válasza:
Okozhat, leginkább, ha a nő komplexusos.
18/34 anonim válasza:
Nálunk is ez a jelenlegi felállás, de volt már fordítva is. Soha egy perc feszkó nem volt ebből, a férjem nem egy komplexusos nyomi, hogy szenvedjen, amiért ilyen jól keresek :D
Az az előnye is megvan, hogy szabadabban el tudjuk dönteni, ki maradjon otthon a babával, ha szeretne: nálunk az az elképzelés, hogy az első évet én, a másodikat ő tölti gyesen. Egy csomó apa szeretné ezt csinálni, csak nem teheti meg, ha a felesége fizetéséből nem jönnének ki hárman.
19/34 Hans Pötterman válasza:
Ennek fuss neki még1x 🤣
20/34 anonim válasza:
Nem normális, legalábbis a mi családunkban. Apámnak 8 általánosa van, anyám diplomás, apám mai napig munkanélküli és állandóan ölik egymást, másfelől pedig mindig szegények voltunk. Én meg csúnyán el lettem bszva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!