Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha utálom a férjem?
Mi lenne, megkapja mind a 13 milliót vagy mennyit, a gyerekek még nem egy erőszakos féreg mellett nőnek fel.
Egyébként teljes szívemből remélem, hogy ez egy kamu kérdés.
Üdv,
Egy lány aki egy erőszakos apa mellett nőtt fel
Ha akkor nem hagytad el amikor kezet emelt rád,akkor most se fogod!Sőt még gyereket is szültél neki!
Teljesen felesleges ide bármit is kiírnod!
Sajnálom a kérdezőt.
Le se merem irni hogy hasonló szituban vagyok, az elejét mintha en irtam volna ki, sőt volt hasonló kerdesem nekem is már.
Nalam az a szitu hogy miután szültem akkor utáltam meg, sajnos en is mondtam mar neki ilyet felhamgosan D volt hogy megis hallotta ..
De mi azóta nemis szexelünk, semmi kezi oralis fxsag nincs, ha nem akkor fejre alhat.
Nálunk nincs hitel de az oroksegi hazában lakunk,rá ment a felújítasra az en penzem is,vissza ugy se kapnam, plusz segitsegem sincs csak külföldön.
FOGALMATOK sincs milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni...
Nálunk az a különbség hogy volt hogy megütött (ne aggódjatok ez csak olyankor tortenhet meg barkivel ha tudja a kedves ferj hogy ugysincs hova menj ) de azóta összegyűjtöttem magamnak a penzt, es tudja ha meg egyszer megtörténik azonnal beadom a válópert .
Ne hagyd magad kérdező, ne elegitsd ki , ne akard, kenyszeriteni ugyse fog
Aludj a gyerekkel azt onnan csak nem fog kirancigálni nem?
De kényszerít a szexre. Ha nem erőszakkal akkor megzsarol ezzel-azzal. Ha az se jön be, akkor kapok. Eddig még csak kétszer-háromszor ment el régen. Inkább beadom a derekam minthogy kapjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!