Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék vidékre költözni, de a férjem nem akar, pedig már nagyon utálom a panelt budapesten, megvigasztalnátok?
Ezt a férjeddel kell megbeszélni de egy tősgyökeres pestinek szerintem hiába mondod, ők megrögzöttek , nem fog onnan elmenni.
Kössetek kompromisszumot, hogy akkor menjetek egy pesthez közeli kisebb városba.
Nem olvastam végig, de mi pl agglomerációban élünk kertes házban.
Vidékről jöttünk, én éltem városban lakásban, és faluban házban is. Férjem 1 helyen, községben, kertes házban. AMikor Pestre költöztünk albérletbe, már akkor tudtuk, hogy nem lakásban fogunk élni. A saját, amit hitelre vettünk, az a kertes ház az agglomerációban. Én mai napig BP-en dolgozom, férjem nem. Fiunk helyben jár oviban. Szeretjük, mert vidéki környezet, város szélén erdő, közel a Duna, mégis városias, és BP is közel van.
Ez nálatok nem opció?
Én tök értem az érveléseid és pénzügyileg hosszú távon is jól átfontoltak. A lakás Pesten pl később lehetne az egyik (vagy akár mindkettő) gyerek albérlete, ha mondjuk oda mennének egyetemre.
Az a gond, hogy a férjed amolyan lusta fővárosi. Nem diszkriminálni akarom a fővárosiakat, jómagam is itt lakok!!! De én is találkoztam már azzal a fajtával, akik ha valami 10 percnél távolabb van, az már nyűg. Én személy szerint kirohannék a világba ettől az életfelfogástól, de te tudod, hogy ezt most el bírod viselni, vagy sem? Mert valahol itt mentalitások ütközése is kilátszódik a helyzetből.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!