Miért akar mindig ki menni a lányom ha meglátja hogy esik az eső? Ha ilyenkor nem viszem ki az ablakba ordít hogy ő ki akar menni. Ti ki viszitek akkor is ha esik?
3 éves.
Ha kiviszem mindjart nevetgel.
Mert a legtöbb kisgyerek szereti az esőt.
Gyenge esőben ki szoktunk menni. Szakadóban ha nem muszáj, nem. Eső után viszont igen.
Lányom szintén 3.
Én felnőttként is imádom az esőt. Képes vagyok az ablakban ülni és nézni. Szeretem az illatát is. Nyáron a kisebb viharokat is szeretem, amikor picit dörög az ég. A lányom is nagyon szereti, vele is mindig nézni kell. Van, hogy a teraszra ülünk ki és úgy nézzük. Engem valahogy megnyugtat.
Egy csendes nyári esőben simán kimegyünk. Ilyenkor is kimegyünk ha nem esik nagyon csak csöpög. Van gumicsizma meg esőkabát.
Forditva van bekotve a lanyom(3 eves)
Ki nem lehet vinni mar csak annyinal sem ha csepereg.
Nyar elejen elkapott minket kocsival egy hatalmas jegeso. Irto kopogott, azota nagyon fel ha esik az eso.😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!