Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jakuzzi vagy süteménysütés?
Pár hónapja vettünk egy jakuzzit otthonra. A párom hétvégén azzal keltett, hogy menjünk ki a forró vízbe és kicsit foglalkozzunk egymással -gyerekek nem voltak otthon-, de én reggel sütit szerettem volna sütni. Hiába mondtam, hogy majd délután, jól összevesztünk ezen.
Ti mit tettetek volna a helyemben?
Én a jacuzzit választottam volna. Viszont neki meg kellett volna értenie, hogy neked nincs kedved hozzá. Aki besértődik egy szex visszautasításán, nem alkalmas párkapcsolatra.
Délután otthon lettek volna a gyerekek?
En siman irtam volna, hogy jacuzzi, de aztan leesett, hogy a kerdes az, hogy o szexelni akart, neked meg nem volt kedved.
Ezesetben sutisutes nyilvan, nem szoktam akkor szexelni, ha nincs kedvem, a parom meg ezt fel tudja fogni, mert nem egy pcsfej.
Most ezen vagytok képesek összeveszni? Hogy mi legyen előbb?
Jézusom, nálatok komoly kapcsolat beli problémák vannak.
17-es de, szexet IS jelent.
nem feltétlenül a kedvvel volt baj, pusztán csak mást terveztem és.. rosszul kezeltem a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!