Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Évente egyszer van szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évente egyszer van szex amióta a gyerek megszületett, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

10 éve már, én 48f ő 41 éves nő. Az ok a korábbi sérelmek felhánytorgatása.Ami pár szerintem hülyeség: ha mindenben a rosszat látta akkor tudtára adtam emeltebb hangom. Volt párszor amikor pár tízezezer forint kiszaladt hülyeségekre, s volt egy feléves nemdolgoztam időszak is.

Párkapcsolati tanácsadásra nem jön el, igazából már csak élünk egymás mellett,a gyerek dolgairól beszélünk max. Válás említésekor , a gyerekre nem gondolok , hogyan sérülhet. Van pár példa a környezetünkben, s igazából ezzel meg is fog mindig. A munkám sem tetszik neki, viszonylag kevés munkával többszörösét keresem, de sajnos csak olyankor tudok dolgozni amikor a gyerekkel lehetne tanulni illetve hétvégén. De ezt is csak ő hánytorgatja fel. Azt mondja már nem érez semmi vonzódást, s lassan én is kiöregszem, illetve feladom a reményt. Nem járok félre, de mivel nem fix a munkahelyem s délutáni, talán úgy gondolja hogy megoldom.

Egy kasszán vagyunk, igazábból csak cigire költök,mindig morog ha ezért is, s rosszalja ha kérek havonta párszázezret ( tankolás, konyvelő ,néha egy két ebéd étteremben, normális dolgokra).

Újra udvarlást már próbáltam, virágokat, odafigyelést ( ezekre is megkaptam hogy feleslegesen költök), általában a wellness helyekre az éves kirucanásokat is biztosítom,nyilván a gyereknek is kell a nyaralás. A különalvást igényli, mert meghíztam s horkolok is, korán kelek stbstb, pc vel zajongok ( előkészülök a napra).

Mit tegyek, vagy tehetek e valamit egyáltalán?

2023. jan. 5. 05:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20 as , értem miért írod,talán valamelyest igazad is van A munkámban naponta többször szükséges konfrontálódnom, ebben a napi 3..4 óra már határértéknek számít. Sajnos én napi többet húzok le , de csak mert imádom. Hazaérve viszont valóban ez lehet 🤔
2023. jan. 7. 21:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

bármelyik életkorban érdemes a szex miatt válni. természetesen előtte finoman meg kell valahogy beszélni, egy nőnél (férfinál sem) nem működik az, hogy leülsz vele és közlöd, több szexet akarsz.

vagy kíván vagy nem. azért mondjuk tenni is kell (elhízás...?) valamit udvarlás, romantika. azt viszont ne feledjük, hogy a nőnek is vannak igényei, ha már nem bújik, nem keresi a társaságod, akkor mi értelme?

2023. jan. 9. 23:30
 23/23 anonim ***** válasza:
29%

Mi értelme?

Lakhatás, anyagiak, gyerek. Elég erős motiváció, hogy ne akarjon pattogni az ember. Még mindig jobb egy szexmentes kapcsolatban élni, mint csődbe menve egy lépésre a hajléktalanságtól elszakítva a gyerektől, akit nagy eséllyel az apa ellen fog nevelni a kedves anyuka.

2023. jan. 10. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!